x

Nezaboravan provod u Hotelu Vučko: DJ Baggi priredio vrhunsku zabavu!

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini ove subote, 6. februara upriličen je događaj o kojem će se vjerujemo pričati još dugo vremena. Naime, u Hotelu Vučko je priređen party uz house muziku, a za izvrsnu atmosferu se pobrinuo DJ Baggi. 

Hotel Vučko

Olimpijska 1, 71420 Jahorina, RS, BiH

057 206-300

Party u podne je započet nastupom DJ Peste,a vrhunac zabave je bio uz Baggija Begovića.  DJ i producent bosanskog porijekla koji je krajem 2010. godine zapalio svjetske plesne podije obradom Nirvaninog hita Smells Like Teen Spirit, s kojim je došao na prvo mjesto Beatport Progressive Chart-a na Jahorini je priredio zabavu svjetskog ranga, a planinska ljepotica se ispostavila odlična za ovu priliku.

 

Među brojnim posjetiocima koji su uživali u vrhunskom proovdu zatekli smo i jednu od najatraktivnijih Sarajki, poznatog modela Jasminu Gutošić, kao i voditelja Feđu Fetahagić. 

 

Ono što je sigurno jeste da su svi posjetioci bili oduševljeni jednim ovakvim događajem, a riječi hvale najbolji su dokaz za to. Očekivanja su nadmašena, a da se uživalo pokazati će fotogalerija, kao i kraki video snimak.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.