x

Nezadovoljni ste Vašim frizerom: Posjetite prvaka države u Frizerskom salonu Boy!

Najprofesionalnije osoblje i stručni tim, bračni par Haris i Alma Ahmetović već 15 godina uspješno upravljaju Frizerskim salonom Boy u Sarajevu, u ulici Sarajevskih Ilegalaca 8. Inače, riječ je o daleko najstručnijem osoblju, naročito uzmemo li u obzir da je Haris ne samo prvak države u šišanju, nego se može pohvaliti i brojnim drugim diplomama i nagradama, koje je osvajao na državnim takmičenjima, kao i raznim seminarima, a gdje je nadopunjavao svoje znanje o ovom poslu. 

Frizerski salon BOY

Sarajevskih Ilegalaca 8.

+387 61 161 294

Ekipa Ekskluziva. ba portala se i sama uvjerila u kvalitet i profesionalnost Frizerskog salona Boy, koji je izbor i našeg mladog pjevača Nene Murića. 

 

Bračni par Ahmetović, Alma i Haris, već 15 godina su opstali u ovom poslu što je jasan pokazatelj o koliko cijenjenom salonu se radi. Svakako, državni prvak u šišanju Haris Ahmetović ne bi uspio u ovome da nije non stop nadograđivao znanje o svom poslu, a zahvaljujući stalnim educiranjem struke i posjete seminarima Haris je osvojio i brojne nagrade. 

 

Inače, Frizerski salon Boy postoji od 27.04.2001. godine. Vlasnik Haris Ahmetović je od tog perioda, pa i ranije volio da obilazi razne seminare i edukacije iz svoje frizerske struke. Njegovo prvo takmičenje je bilo 2003. godine u Sarajevu na kojem je osvojio 2.mjesto i 4. mjesto.

 

Također se 2012. godine pojavio u Tuzli na Saveznom prvenstvu frizera BiH i Otvorenom prvenstvu grada Tuzle. Tada je gospodin Ahmetović odnio 1. mjesto u kategoriji ``Ukupni plasman tehnika muški``, 1. mjesto u kategoriji ``Fen frizura tehnika muški`` i 1. mjesto u kategoriji ``Šišanje tehnika muški``. Pored toga tu su diplome od strane: Matrix Education za uspješno sudjelovanje na C.R,A.F.T. Color Methodology, Tigi Radionice, Radionice Lee Stafforda i Staceya Broughtona, Radionice Gigi kao i brojne druge...

 

Frizerski salon Boy radi isključivo na rezervacije, a sve u svrhu kako bi uštedjeli vrijeme svojim klijentima, stoga čim dođete u dogovoreni termin nema čekanja, što je svakodnevnica u salonima. Uvjerite se i sami u profesionalnost tima koji već godinama ima svoje vjerne mušterije, oduševljene inovacijama salona.

 

Kontakt telefon:
+387 61 161 294


Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 9:00 - 20:00
Subota: 9:00 - 17:00


E-mail: 

[email protected]

 
Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/Frizerski-salon-BOY-109029625807168/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.