x

Nezaobilazne bine EXIT festival:UrbanBug i Radio AS FM!

Tradicija dobrog zvuka se nastavlja. Dvije veoma popularne i posjećene bine će i ovog puta doprinijeti sjajnoj atmosferi EXIT festivala. Urban Bug stage i Radio AS FM stage ponudit će publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz regiona i svijeta.

Muzički časopis Urban Bug priprema regionalni stage na Exitu od 11. do 14. jula! Za tradicionalno vrhunsku zabavu bit će zaduženo više od 70 regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u back to back DJ setovima, plasirajući pravce od housa do techna. Osim sjajnih festivalskih noći, Urban Bug sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Exit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Besplatan download bit će omogućen putem sajta www.exitfest.org

Među prvim potvrđenim izvođačima na bini nalaze se, između ostalih i Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković, Lale i Fakir. Slovenački projekat Beat Bitches, koji čine četiri djevojke, predstavit će svoj četvorostruki back to back. Na bini će se okupiti i regionalna ekipa DJ-eva, uključujući i finaliste Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, među kojima su projekat Robot Rock iz Mađarske i Amar Kay i Jowoo iz Bosne i Hercegovine, kao i Milok i Soft 85 iz Crne Gore i Goran Kan i Vidinovski iz Makedonije.

Lokacija će ove godine biti promijenjena, pa će se bina nalaziti lijevo od tunela za Dance Arenu. Oni koji ne budu u mogućnosti da nam se pridruže, moći će pratiti live-stream svih nastupa putem sajta www.urbanbug.net.

Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mjesto na Exit festivalu! Od 10. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi. Najbolji klub na otvorenom, mainstream muzika, vrhunski zvuk i specijalni gosti iz Austrije i Velike Britanije, svakog dana će praviti sjajnu atmosferu na EXIT-u od 20:00h do ranih jutarnjih sati. Radio AS FM Stage bit će sigurno vaša nezaobilazna party stanica na Exit festivalu.

Ovogodišnja prodaja promotivnih ulaznica za Exit Festival 2013. traje do 1. jula. 

Publika u Bosni i Hercegovini trenutno ima mogućnost kupovine festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 115,5 KM, te dnevnih po cijeni od 50,5 KM. Ta cijena festivalskih propusnica na snazi je do 1. jula. 

Od 2. jula cijena festivalskih karata diže se na 144 KM, dok će jednodnevne ulaznice koštati 61 KM i mogu se kupiti putem sajta www.gigstix.com. Cijena kampa ostaje trajno ista i iznosi 52,5 KM. 

Prodaja svih ulaznica za Exit trajat će do subote, 6. jula (uključujući i subotu).

U naredne dvije sedmice, EXIT će objaviti sve bine na festivalu, stoga pratite i osluškujte, među njima se krije baš ono što čekate! 

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu EXIT festivala www.exitfest.org.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.