x

Nezapamćeno interesovanje: Saša Kovačević raspametio publiku u prepunom klubu Saraj!

Dugo se čekao petak, 24. mart u Sarajevu. Vijest da regionalna pop zvijezda Saša Kovačević nakon dugo vremena stiže u bh. prijestolnicu izazvala je opću pometnju, pa i ne čudi što su mnogi ostali bez karte za ovaj koncert. A za ovakav spektakl pored samog Saše, zadužen je i klub Saraj, koji je dao do znanja kako namjerava priređivati ekskluzivne događaje. Klub Saraj, koji se nalazi u sklopu Hotela Saray definitivno pomijera granice dobrog provoda, a vrhunski nastup Saše Kovačevića najbolje svjedoči tome. 

Club Saraj

Nevjestina 5.

Klub Saraj je sinoćnjim mega spektaklom i nastupom Saše Kovačevića dao do znanja kako će se tamo spremati ekskluzivni događaji uz najveće zvijezde naše muzičke scene. U posebno opremljenom ambijentu, koji odiše ekskluzivnošću i sjajnim scenskim efektima očekuju vas definitivno najbolje žurke s najljepšim pogledom na grad. 

 

Saša Kovačević je nakon dugo vremena zapjevao u Sarajevu, i to u klubu Saraj, a za nastup popularnog pjevača se tražila karta više. Nažalost, mnogi su ostali bez mjesta i privilegije da  slušaju mladog muzičara, koji je svojim hitovima prešao granice Balkana. Kovačevićeve balade i njegovo emotivno izvođenje su našli put do srca svih prisutnih u klubu Saray, a nisu izostali i brži ritmovi zahvaljujući kojima je atmosfera dovedena do najveće tačke usijanja. 

 

Saša i sarajevska publika su definitivno pravi tandem, a zahvaljujući sjajnog organizaciji Saraj kluba sve je dovedeno do savršenstva, pa će se ``ludi petak`` pamtiti dugo vremena. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.