x

Nije ga bilo četiri godine, ali ``Ovaj Put`` upoznajte pravog Nikolu Rokvića!

Mladi pjevač Nikola Rokvić stiže jači nego ikada. I dok su mnogi pomislili kako je odustao od muzike, novim albumom na kojem je radio četiri godine najavljuje veliki preokret u svojoj karijeri. ``Ovaj Put``, baš kako album nosi naziv, vrijeme je da upoznamo pravog Nikolu Rokvića. Album ``Ovaj Put`` je nešto potpuno novo i drugačije od popularnog pjevača, konceptualan i priča priču o dvoje ljudi, gdje je narator upravo Nikola Rokvić. Tu počinje prava ljubavna priča, odakle su nastale i pjesme. O čemu se zapravo radi?

Naime, sve pjesme sa albuma ``Ovaj Put`` su povezane u jednu cjelinu i prave priču. Prva pjesma čija je premijera najavljena za mart priča o njihovom prvom susretu i zaljubljivanju. Sve ostale ljubavne i životne faze su pretočene u pjesme, a za svaku od njih je snimljen i spot sa akterima - njom i njim. 

 

Album ``Ovaj Put`` Nikola Rokvić izdaje za svoju produkciju - ``Nature Boy Production``, a koja će se baviti mladim i talentovanim ljudima koji su spremni da bavljenje muzikom, produkcijom i umjetnošću u cjelini sagledaju na drugačiji način.

 

``Ovaj Put`` je vrijeme da upoznamo pravog Nikolu Rokvića i budemo dio kvalitetnih pjesama kreiranih prema ljubavnoj priči. 

 

Ukoliko ste ljubitelj Nikole Rokvića, pozivamo Vas da budete u toku sa neviđenim projektom koji najavljuje, i to tako što ćete lajkati njegovu facebook stranicu:
https://www.facebook.com/nikola.rokvic.official?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.