x

Nikad brže i jednostavnije do vozačke dozvole uz beskamatno finansiranje auto škole LifeLine!

Auto škola LifeLine sa sjedištem u sarajevskoj ulici Dr. Silve Rizvanbegović B2 - naselje TIBRA 1. ima neodoljivu,  jedinstvena ponudu za 2015 godinu. Iskoristite priliku i položite vozački ispit već od: 196KM x 6 rata, bez banke, kamate i skrivenih troškova. Rekli bismo idealna prilika, koju ne smijete propustiti.

Auto škola LifeLine je nastala usljed potrebe tržišta za novim, adekvatnim i inovativnim pristupom problematici neadekvatne i neprofesionalne obuke vozača početnika. Slogan svih kandidata je: Dođoh, Vidjeh, Položih!

 

Svjedoci smo sve učestalih saobraćajnih nesreća koje su većinom prouzrokovali vozači početnici. Za sigurnu, kvalitetnu i potpunu obuku prilagođenu svim uslovima i situacijama u saobraćaju stručni tim auto škole LifeLine nudi različite novitete kada je u pitanju edukacija polaznika, ne samo iz teorije već i praktičnih, svakodnevnih potreba vezanih za saobraćanje na cesti. 

 

Trenutno je u auto školi LifeLine na snazi nesvakidašnja ponuda, gdje vozački ispit možete polagati na 6 rata, a jedna mjesečna rata je 196 KM. Važno je spomenuti kako u cijenu spada apsolutno sve: kompletna obuka sa prvim izlascima na polaganje uz dodatne pogodnosti, od ljekarskog do posljednjeg ispita.

 

Pratite auto školu LifeLine:
- putem Facebooka:
 https://www.facebook.com/polozivozacki.ba

- putem sajta, gdje možete doznati više informacija:
http://www.polozivozacki.ba/

 

Kontakt: 

+387/33/ 841-222
+387/62/ 100-292

 

Također, pogledajte i video prezentaciju:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.