x

Nikad ne biste pogodili gdje stiže pošta za Bobana Rajovića!

Prije par dana u prostorije radija Studio D u Srebreniku stigao je neobičan paket. Adresa je bila ispravna ali po sadržaju paketa uposlenici su shvatili da je u pitanju greška. Unutra je bila brižno upakovana kutija na kojoj je pisalo ” Sve za Bobana, Bobana ni za šta. Vole te tvoji vjerni fanovi iz Francuske” i unutra neobičan poklon – u kamenu uklesano slovo “B”.

Misterija je riješena kada je iz kutije ispalo pisamce sa pojašnjenjem. Naime, familija Duvette iz Francuske, vjerni fanovi Bobana Rajovića saznali su da pomenuta radio stanica slavi rođendan uz dodjelu nagrada najuspješnijim “estradnjacima” u ovoj godini a jedan od gostiju na žurci najavljivan je i Boban Rajović. Rajovićevi fanovi odlučili su iskoristiti radio kako bi svom omiljenom pjevaču priredili iznenađenje.

 

Rajović je na dan dodjele nagrada trebao avionom iz Minhena, gdje se nedavno preselio zbog sina, stići u Beograd pa iz Beograda nastaviti za Bosnu kako bi primio priznanje “Pjevač godine” ali je imao peh – zakasnio je na avion!

 

“S Bobanom godinama sarađujemo i znamo koliko je želio doći na našu rođendansku žurku ali nije se dalo. Biće prilike i za druženje a i da mu uručimo ovaj poklon za koji on još ni ne zna” – kažu uposlenici pomenute radio stanice.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.