x

Nikolina Kovač Kapor, otvoreno:Ostajem u Beogradu, ne vraćam se u Sarajevo!

Nedavno je boravila u rodnom gradu gdje je snimala spot za svoju novu pjesmu ``Sumnjivo lice``, a društvo su joj pravili suprug i sin

Plavokosa pjevačica anđeoskog lica, rođena Sarajka, Nikolina Kovač Kapor svojim umilnim glasom malo koga može ostaviti ravnodušnim. Neosporan talenat, atraktivan izgled i harizma čine je kompletnom muzičkom zvijezdom naših prostora, kako su je opisali muzički znalci.

 

Podrška

Nedavno je boravila u bosanskoj prijestolnici, a povod je bio snimanje spota za novu pjesmu.

- Bilo je zaista zanimljivo na snimanju mog novog spota, za pjesmu koja nosi naziv  „Sumnjivo lice``. I ovaj put sam snimala u rodnom Sarajevu, a ekipa koja se potrudila  da to sve ekranizira na jednom visokom nivou je „Gotiva``. Tokom snimanja zanimljivost je da sam u pauzama, malo iščitavala literaturu za moj naredni ispit - otkrila nam je Nikolina.

 

Gdje god da ide uvijek su uz nju suprug Saša i njen mali anđeo, kako naziva svog sina, Nikolaja.

- Saša i Nikolaj zaista vole da dođu u Sarajevo. Moj suprug mi kaže da se najviše opusti kada stignemo svi zajedno u bosansku prijestolnicu. Interesantno je da sam na snimanju imala podršku supruga. Imam apsolutnu Sašinu podršku na svim životnim poljma, od moje karijere, fakulteta, običnih životnih stvari. Zaista me posmatra kao jednu princezu i uvijek mi daje korisne savjete - kazala je plavokosa Sarajka.

 

Novinarstvo

Pored sve uspješnije karijere, Nikolina se može pohvaliti i svojim obrazovanjem. Naime, apsolventica je studija Novinarstva na što je jako ponosno. Otkrila nam je da su to njene dvije velike ljubavi, te da će uvijek imati neki balans između pjevanja i novinarstva.

 

- Pa, moj cilj jeste i da to životno polje zatvorim, da uspješno diplomiram i nekako da ste strane budem ponosna. Obrazovanje je mnogo bitna karika u životu. Da bi bio kompletna ličnost čovjek mora biti obrazovan  što utiče samim tim i oplemenjuje jednu ličnost. Nekako imam moralne obaveze prema sebi, a istu i prema mojim roditeljima koji su zaslužili da im na taj način uzvratim cjelokupnu podršku u životu.

 

Od kada se pojavila na malim ekranima i na takmičenju šoua „Zvezde Granda``, Nina, kako je zovu prijatelji, mami uzdahe svojom isklesanom figurom.

- Ja sam neko ko je odrastao u porodici gdje fizička aktivnost predstavlja kulturu življenja . Tako da mi trening predstavlja zadovoljstvo i zaista mislim da to što vodim računa o samoj ishrani i što volim trenirati da je ključna stvar mog izgleda - ističe ona.

 

Rado se uvijek vraća u svoj rodni grad, no ona je svoje utočište pronašla u srbijanskoj prijestolnici.

- Naš dom je sada u Beogradu. Zadovoljstvo mi je što imamo tu privilegiju da možemo kada hoćemo i poželimo doći u Sarajevo i takav način prija svima, a to je najbitnije - završava Nikolina.

 

 Mamina briga

- Moj život otkako imam sina ima totalno drugu dimenziju. Jako malo vremena imam da pogledam i pročitam nešto, a da to nije vezano za dječiju tematiku, crtane filmove... Uglavnom to je mamina briga. Ona prati štampu i izvještava me o svemu. Inače, ona je takav tip osobe da nikada neće prenijeti nešto što smatra da je nepotrebno, jer tim lošim stvarima koje se pišu čovjek se može opteretiti, a to je nepotrebno.

 

Lažu o mom porijeklu

 - Posljednje što mi je mama prenijela jeste da je negdje pročitala da nisam rođena u Sarajevu. Eto, svi smo se tome slatko nasmijali. Ljudi svašta pišu.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.