x

Nimalo očekivana izjava Jelene Karleuše o Ceci!

Pop diva Jelena Karleuša još jednom je progovorila o svom sukobu sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović, te je istakla da svojim prijateljima ne dozvoljava da negativno pričaju o njoj.

- Znači opet me navodite da pominjem Cecu!? Mogu i da se foliram kao ona, pa da mudro ćutim dok 10 mojih Vidića reži i vrijeđa na sve što mi ne odgovara. Ali ja jednostavno imam obraz i nikada nisam bila licemjerno go*no koje se smješka svima u lice, a u leđa prazni šaržer. Sve svoje ratove vodim sama, otvoreno, i ne uvlačim druge u to. Nijednog mog prijatelja niste i nikada nećete čuti da pljuje osobe koje mi se kače na grbaču. To govori o meni – rekla je Jelena za “Naše novine”.

 

Karleuša je istakla da se njihov sukob desio zbog toga što je Ceca bila bliska sa nekim ljudima koji su naneli zlo njenoj porodici.

 

- Ceca je bila bliska sa ljudima koji su meni i mojoj porodici nanijeli zlo. To je razlog mojoj netrpeljivosti prema njoj. Jer s kim si, takav si. Ali nikada nisam i nikada neću dati mojim prijateljima da je vrijeđaju. Nisam ja pi*da, ja sam lavica – zaključila je Karleuša.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.