x

Nissan Navara je idealna za posao, ali i za terensku vožnju!

Osim što može ponijeti 815 kilograma, Navara je jedan od posljednjih hardcore terenaca. Vrlo dobro se ponaša i na cesti, a uz to nudi kompletnu opremu

U verziji Basic King Cab, Navara pripada N1 kategoriji gospodarskih vozila, a to znači da se svi izdaci vezani uz nju, uključujući i amortizaciju, u cijelom iznosu priznaju kao porezni odbitak. To je velika prednost za tvrtke i obrtnike pa se s cijenom nižom od 200.000 kuna nameće kao vrlo privlačno radno vozilo.

 

Jer osim što je riječ o pick-upu koji iza dva prednja sjedala ima dodatni prostor za alat, Navara je jedan od posljednjih pravih terenaca s krutom šasijom i robusnim ovjesom. Opremljena je 4x4 pogonom koji ima spojene osovine, ugrađen je reduktor, a kod testnog modela i električna blokada stražnjeg diferencijala. Osim u terenu, Navara se odlično ponaša i na cesti, a modernizirani 2.5-litreni turbodizelaš je iznenađujuće štedljiv - troši oko 8 l/100 km.

 

Serijski dobro opremljena

Vozača u Navari očekuje ugodno i moderno radno mjesto s prostorom za alat iza sjedala. Uz to je Navara dobro opremljena već i s osnovnim paketom - serijski dolazi klima-uređaj, električni prozori, Bluetooth, putno računalo, radio s CD-om i komandama na upravljaču. Plastični rolo za prekrivanje prtljažnog prostora je, pak, doplata.

 

Prtljažni prostor prima euro paletu

Navarin otvoreni prtljažni prostor dug je 1861 mm, a širok 1496 mm, dok je zatvorena visina 457 mm. U ovoj verziji Navara može ponijeti 815 kilograma tereta i vući prikolicu ukupne mase do tri tone.

 

Nissan Navara Basic King Cab 2.5 dCi.

Tvornički podaci:

Masa: 1895 kg

Dimenzije: 522x185x176cm

Obujam: 2488 ccm

Snaga: 106 kW/144 KS  

Ubrzanje (0-100 km/h): 12,8 s

Najveća brzina: 168 km/h

Potrošnja: 8,2 l/100 km

Konkurencija: Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok

 

Izvor: 24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.