x

Njegujte ove OSOBINE: 11 stvari koje svaku ženu čine PRELIJEPOM!

Marketing podstiče žene da kupuju proizvode koji će im dati duge trepavice, sjajniju kosu, veće usne, tanji struk i ljepše pozadine.

Mnogobrojni mediji se fokusiraju na celulit i druge fizičke “nedostatke” poznatih žena, a postoji i veliki broj članaka o tome kako žene izgledaju bez šminke.

 

S druge strane, ženama se savjetuje i da “prigrle svoju prirodnu ljepote” i da izaberu da se osjećaju lijepim iznutra, dok su na sve strane okružene idealima ljepote koji nikako nisu prirodni.

 

Ipak, nije samo fizički izgled ono što nas čini lijepim – unutrašnja ljepota je ono što nas čini privlačnim, a ovo su osobine koje bi svaka žena trebalo da njeguje:

 

Zabavna

Biti zabavan znači pružiti trenutke sreće i smijeha svima oko vas. Pored toga, istraživanja pokazuju da su zabavne osobe vrlo privlačne. Na kraju, ko se ne bi vole družiti s osobom koja često zbija šale? I sami znate da je smijeh najbolji lijek.

 

Kreativna

Kreativne osobe promatraju sve oko sebe, traže nova iskustva i preuzimaju rizike. Istraživanja pokazuju da one i žive duže. Takve osobe su zanimljive i intrigantne.

 

Samouvjerena i karakterna

I to ne na način da se ne izvinite nakon što ste učinili nešto loše, već na način da znate ko ste, u šta vjerujete i koliko vrijedite, bez izvinjenja. Ovo izaziva poštovanje.

 

Spontana

Svakome je potreban prijatelj koji vas može pozvati na koncert, u bioskop, na piće ili bilo šta drugo u posljednjem trenutku. Naravno da ćete prihvatiti poziv, jer je to novo iskustvo.

 

Iskrena

Čak iako niste tip “brutalne iskrenosti”, biti direktan oko želja i potreba, kvalitet je vrijedan divljenja.

 

Odana

Jedna od najvažnijih stvari u svakom odnosu je znanje da se možete osloniti na drugu osobu, da je ona na vašoj strani i da će vas podržati bez obzira na sve. Istraživanja pokazuju da su osobe koje su odane u svojim romantičnim vezama generalno zadovoljnije životom.

 

Širokih vidika i tolerancije

Biti spreman saznati više o nečemu i da potencijalno promijenite mišljenje nije uvijek lako. Napor koji je potrebno u to uložiti vrijedan je truda i vremena.

 

Pažljiva

Ljudi će duže pamtiti činjenicu da ste ih nazvali da im čestitate rođendan ili da ste se sjetili da ne jedu određenu vrstu hrane kada ste ih zvali na večeru, nego što će se sjećati napora koji ste uložili u feniranje kose ili lakiranje noktiju.

 

Empatična

Biti u stanju povezati se s ljudima i zamisliti sebe na njihovom mjestu nešto je što nikada ne treba podcjenjivati. Saosjećajnost vas čini osobom kojoj se drugi dive i poštuju.

 

Velikodušna

Bez obzira da li je u pitanju velikodušnost s vašim vremenom (kog uvek imate malo), savjetima, resursima ili vještinama, sve se “računa”. Velikodušnost je osobina koja ljude čini srećnima.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.