x

No Limit na čelu sa Cibonnijem nikad puniji!

Novi vid zabava u hadžićkom No Limitu je pred nama, jer novi menadžment obećava "zlatna vremena" i period kada je okupljalište svih onih koji su željni dobrog provoda priređivalo vrhunske žurke. Naime, estradni pjevač Cibonni je preuzeo No Limit, a izgleda kako je to potpuni pogodak, jer se tamo već dva vikenda traži slobodno mjesto više, a posjećenost je nikad bolja. U razgovoru sa Cibonnijem, potvrđeno je da će svake srijede, petka i subote dolaziti njegove kolege, što obećava provode za pamćenje. 

Club No Limit

Hadželi 113

Cibonni je najavio novi vid zabava u popularnom No Limitu, pa i ne čudi što je objekat nikad puniji, naravno od kada je on na čelu istog. Očigledno je kako je No Limit vratio "stari sjaj", a u to se uvjerila i ekipa Ekskluzive u petak, 14. marta, kada je pored domaćina Cibonnija, dobrom pjesmom sve goste počastila i Tina Alković. Kapacitet objekta je bio popunjen, a atmosfera je posebna priča za sebe. Ludim i nezaboravnim dernekom je potvrđeno da je najbolje tek pred nama, a u djelić onoga što je pred nama se možete uvjeriti putem fotogalerije koju smo spremili za vas.

 

Dakle, ukoliko ste željni još uvijek neisprobanog derneka, potpuno novog vida provoda o kojem ćete prepričavati danima kasnije, posjetite No Limit, koji najavljuje niz iznenađenja i dsta dobrih gostiju. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.