Noć gladijatora 12 Fightcard!

10.03.2018 18:00
noc-gladijatora-12-fightcard-main

10.03.2018. / 20:00 H
DUBROVNIK


Ante Delija vs Denis Stojnić
Maro Perak vs Goran Reljić
Kristijan Perak vs Stjepan Bekavac
Karlo Caput vs Vaso Bakočević
Mario Dabo vs Ivica Trušček
Srđan Marović vs Ivan Vitasović

Napokon smo kompletirali udarnih 6 brobi za Noć gladijatora 12, event koja će zasigurno biti najveći do sad u Dubrovniku, a i šire kad se uzme zbroj svih imena koje nastupaju. Najveći  je problem predstavljala glavna borba večeri u kojem je trebalo naći protivnika za gladijatora Antu Deliju.Trebaloje veliko i kvalitetno ime s ovih prostora. edino veliko ime koje je za sada pristalo jest Denis Stojnić, bivši UFC borac koji se borio i sa 4. UFC rangiranim Cain Velasquezom, te je aktuelni prvak Švicarske HIT-FC organizacije.

 

Noć gladijatora 12 će se održati 10.03.2018. godine u Dubrovniku.Karte za ovaj spektakl biti će u opticaju kroz sljedećih sedmicu dana (moguća je i online kupnja na stranici eventa).

 

Stojnić (13-3) se osvrnuo na ovaj izazov za Profightstore.

 

``Pristao sam sa zadovoljstvom. Očekujem dobru borbu i imam dovoljno vremena za pripreme. U 2017. nisam imao meč zbog privatnih problema političke prirode. Pošto sam cijelo vrijeme trenirao tri mjeseca su dovoljna,`` rekao je Denis.

 

Pitali smo ga i o kilaži koju očekuje u meču.

 

``Očekujem da ću do borbe imati 120 kg.``

 

O Deliji sve pohvale.

 

``Deliju smatram jakim i čvrstim borcem i u ovom trenutku ponajboljim hrvatskim teškašem.``

 

Brine li ga što Ante trenira kod Cro Copa?

 

``Ne, ni najmanje. I ja treniram s najboljima, tu su Alistair Overeem, Gokhan Saki, Chalid Di Fausto, Paul Chanon, Roy Majerom, a povremeno nam dolazi i Semmy Schilt. Ali izuzetno poštujem i cijenim Mirka Filipovića i mislim da je Delija itekako napredovao trenirajući s njim. Ali u ringu se neće boriti ni Mirko, a ni ovi moji sparing partneri, već Denis Stojnić i Ante Delija.``

 

Denis je dva puta nastupio u UFC-u, poražen je od Velasqueza i od Struvea. Krvava bitka protiv Struvea je dobro tekla, sve tok Stefan nije došao do stražnjeg gušenja.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.