x

Nole ``pomeo`` i Monfisa! Sljedeći...?

 

Novak Đoković izborio je plasman u četvrtfinale Mastersa u Parizu, savladavši sinoć ljubimca domaćih navijača Gaela Monfisa!

Nova pobjeda Novaka Đokovića u Parizu! U meču drugog kola, Đoković je sinoć savladao francuskog predstavnika Gaela Monfisa sa 2-0, po setovima 6-3 i 7-6 (7-2).



Jedan sat i 34 minuta trajao je ovaj meč, a Novak je sinoćnjim trijumfom samo produžio niz nepobjedivosti u duelima sa Monfisom - 11 mečeva, 11 pobjeda!



U prvom setu, presudio je Novakov brejk već u drugom gemu, poveo je naš teniser zatim i sa 3-0 i do kraja seta rutinski zadržao stečenu prednost.



Drugi set je bio znatno neizvesniji. Đoković je ponovo prvi stigao do brejka, ali je Monfis ovog puta odmah uzvratio, za izjednačenje na 2-2.



Neizvesno je bilo do samog kraja, igralo se gem za gem, da bi u taj-brejku Đoković pojačao ritam i sa 7-2 u poenima priveo ovaj meč kraju.



Novak se tako plasirao u četvrtfinale, a tamo ga očekuje duel sa starim rivalom Endijem Marejem, koji je jučer bio bolji od Grigora Dimitrova.

 

Izvor: Sportske.net

 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.