x

Nova ŠKODA Octavia - Oduševljava svaki dan !

Danas je u Sarajevu na oficijelnoj press konferenciji svečano predstavljena treća generacija Škodinog bestselera - ŠKODA Octavia. ŠKODA Octavia je uvijek bila ključni model za fabriku iz Mlade Boleslave. Trećom generacijom još više ojačava svoju poziciju u A segemntu. Spolja se ističe atraktivnim izgledom u duhu novog Škoda dizajna, a unutrašnjost je privlačna svojom jednostavnošću, modernim sistemima, opremom i vrhunskom tehnologijom. 

Kao što je za Škodu tipično, Octavia nudi odličan odnos cijene i kvaliteta. Raspoloživi prostor za putnike i prtljag u novoj ŠKODA Octaviji ubjedljivo je ispred najboljih u svojoj klasi. Ni jedno drugo vozilo u compact segmentu ne nudi veću vrijednost unutar samog automobila, kao i više prostora za putnike od nove ŠKODA Octavie.

Nova ŠKODA Octavia nudi prostor koji je uobičajan za klasu višu od nje, te je poznata kao idealan porodični, ali i poslovni automobil. Nova ŠKODA Octavia se razlikuje dosta od ostalih, jer ni jedna nije bila toliko dinamična, a istovremeno toliko elegantna, upečatljiva, kvalitetna i suverena na cesti poput treće generacije ovog najprodavanijeg modela.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.