x

Nova reklama za Samsung Galaxy ismijava iPhone!

Samsung je objavio novi video na svom YouTube kanalu pod nazivom ``Samsung Galaxy: Odrastanje`` u kojem prate život mladog muškarca koji koristi Appleove uređaje tokom 10 godina, da bi se na kraju odlučio preći na Samsungovu stranu uoči puštanja iPhonea X u prodaju.

Priču prati pjesma ``I`m Moving On`` Chyvonnea Scotta. Video počinje snimkom prvog iPhonea iz 2007. godine. Glavni lik ove priče čeka u dugim redovima i ima velikih problema s telefonom. 

 

U jednom trenutku iPhone mu je ispao u vodu i stavio ga je u rižu da se osuši dok njegova djevojka nije trebala to raditi sa svojim Samsung uređajem koji je i dalje funkcionisao.

 

Također, prikazano je kako su potrebni brojni priključci i kablovi nakon što su uklonili priključak za slušalice od 3,5 milimetra na iPhoneu 7. Muškarac na kraju odlučuje ugasiti iPhone i kupiti Samsung Galaxy te prolazi pored reda ljudi koji čekaju na iPhone X.

 

Posljednji Samsungov pametni telefon Galaxy Note 8, koji je u prodaji od septembra, ima dvije kamere, displej od 6,3 inča i novu S olovku koja ima bolju osjetljivost na pritisak.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.