x

Nova serija na programu OBN TV!

Najveći svjetski detektiv, Sherlock Holmes, prošle je godine doživio veliko televizijsko uskrsnuće u CBS-ovoj hit seriji „Elementary“. Trenutno jedna od najpopularnijih TV serija u svijetu, otkriva nam nepoznate činjenice o velikom detektivu, a kroz svoj inovativni pogled na genijalnog istražitelja, portretira neke sasvim nove slike detektiva kojeg smo mislili da tako dobro poznajemo, te nam razotkriva neke druge osobine legendarnog Sherlocka Holmesa!

Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) bivši je savjetnik Scotland Yarda, koji zbog svoje ovisnosti o drogama kreće prema New Yorku kako bi se liječio u centru za odvikavanje od opijata. Genij logičnog zaključivanje odluči ostati u New Yorku kada shvati da grad obiluje zločinima i zanimljivim zagonetnim slučajevima.

 

Zabrinut za sina, Sherlockov otac šalje Joan Watson (Lucy Liu), uspješnu kirurginju, kako bi pazila na njega i držala ga dalje od iskušenja i poroka. I nakon isteka ugovora, Joan ostaje živjeti s Holmesom, kojoj joj ponudi posao asistentice, priznavši koliko mu znače njezina pomoć, prisutnost i sabranost. U lovu na zločince, Holmesu se pridružuju Thomas „Toby“ Gregson (Aidan Quinn), kapetan njujorške policije, koji je i sam nekoć bio član Scotland Yarda, dijela odjela za borbu protiv terorizma. Dvojica starih poznanika, koji se međusobno cijene, ponovno se susreću New Yorku. U istragama im pomaže i detektiv Marcus Bell (Jon Michael Hill), Gregsonov asistent, koji se u početku protivi Holmesovom uplitanju u rješavanje slučajeva, no ubrzo shvati da bi se bez Holmesove pomoći kriminalci vjerojatno izvukli.

 

Prva sezona serije sa svoje 24 epizode nominirana je za prestižne televizijske nagrade People`s Choice Awards, Satallite Awards and Saturn Award.

 

Seriju Elementary možete pratiti na programu OBN televizije od 12.ožujka poslije muzičkog natjecanja Nikad nije kasno.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.