x

Nova tajna ispivala na površinu: MARJANOVIĆI DO GUŠE U DUGOVIMA, a ko im SVE PLAĆA?

U porodici Marjanović od Jeleninog ubistva niko ne zarađuje, ali zato plaćaju petoricu vrhunskih advokata, voze tri automobila i imaju velike troškove oko kuće! Postoje indicije da ih finansira neko ko je zainteresovan za ishod istrage.

Porodica ubijene pjevačice Jelene Marjanović već više od godinu i po dana nema nikakve prihode, ali zato njeni članovi uspijevaju da plaćaju petoricu vrhunskih advokata, voze tri automobila i regulišu sve troškove oko kuće, koji iznose nekoliko hiljada eura mjesečno. Prema saznanjima Informera, postoje indicije da njihov život na visokoj nozi finansira misteriozni ``sponzor``, koji je veoma zainteresovan za ishod istrage Jeleninog ubistva.

 

Advokati Marjanovića plaćeni preko posrednika, ali niko ne želi da otkrije ko je on. Naime, kako saznajemo, Marjanovići su advokate koji ih brane u istrazi angažovali preko tajnog posrednika, koji istovremeno pokriva veliki dio njihovih ne baš malih mjesečnih troškova, piše Informer.

 

Prema riječima sagovornika Informera bliskog porodici Marjanović, nema nikakve šanse da se oni od Jeleninog ubistva finansiraju od ``tekućih prihoda``.

 

- Zanimljivo je da se, otkako je Jelena ubijena, niko nije zapitao kako je moguće da Marjanovići žive na tako visokoj nozi, daleko bolje od prosječne srpske porodice, a da baš niko u kući ne zarađuje već godinu i po dana. Naime, Marjanovići plaćaju čak pet vrhunskih advokata da ih brane u istrazi, što ni ozbiljni tajkuni tako lako sebi ne mogu da priušte. Voze troja kola, među kojima su ``mercedes`` i ``micubiši`` i zar ne bi bilo očekivano da se odreknu bar jednog vozila u situaciji kada nemaju prihode.

 

Da ne govorimo o mjesečnim troškovima za održavanje kuće, za grijanje, ali i hranu i odjeću jer tamo u Borči živi njih sedmoro, uključujući malu Janu, Zoranovu Zoku i Miloševu suprugu - kaže naš sagovornik i dodaje:

 

- Pitanje je ko to sve finansira. Zoran, otkako je Jelena ubijena, nije ni napisao, a kamoli prodao neku pjesmu, dok je majci Zorici nedugo poslije zločina sudski zabranjeno da se bavi nadriljekarstvom. Otac Vladimir nikada nije ni privređivao, dok brat Miloš navodno preprodaje neke automobile, što je apsolutno nedovoljno da bi se pokrili svi troškovi. Čak i da su imali neku ušteđevinu, do sada bi je potrošili. Zanimljivo je i da su Marjanović za godinu i po dana pričali o svemu i svačemu, a nikada se nisu požalili kako teško žive ili nemaju para. Nije to baš slučajno, nešto tu žestoko smrdi - dodaje naš izvor.

 

Kako navodi naš sagovornik, postoje indicije da finansije Marjanovića pokriva tajni sponzor, ali niko ne zna ko je on:

 

- Očigledno je da je to neko kome je veoma stalo do ishoda istrage, jer zašto bi neko davao hiljade eura mjesečno nekim tamo Marjanovićima a da nema baš jak interes. Priča se da je taj tajni finansijer bio njihov posrednik preko kog su angažovali advokate. Ono što je sigurno jeste činjenica da ova porodica zna mnoge moćne i bogate ljude. Zoran je, sarađujući sa estradom, imao kontakt sa mnogo takvih ljudi, dok je Zorica godinama unazad liječila neke vrlo poznate ličnosti. Takođe, poprilično je izvijesno da su Marjanovići povezani i sa nekim tajnim društvima, kao što su vitezovi templari.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.