x

Nove emisije na Pink BH koje će vas držati budnim do kasno u noć!

Televizija Pink BH svojim gledateljima pripremila je dva nova formata noćnog programa. Radi se o emisijama „Kočenje“ i „Rada sam“.

Humoristička emisija ``Kočenje``emituje se utorkom od 23:30, a simpatična ekipa voditelja na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem predstavit će veoma dinamičan koncept programa, tako će gledatelji moći da uživaju u sljedećim segmentima: dva minuta za majku, sponzori, kvizčina, telefonsko uključenje, započni rat... U svakoj emisiji Miloš i Đorđije ugostiće u studiju po jednu poznatu ličnost. Gosta u studiju očekuju brojni izazovi: optuživanje da je ukrao pjesmu, DNK analiza, poligraf...

 

U novoj emisiji „Rada sam“ koja se svake srijede od 23:30 emituje na Pink BH jedna aktuelna ličnost iz javnog života regiona govoriće o najrazličitijim temama, a voditeljica Rada Radenović će goste voditi kroz tri sobe - šank, dnevnu i spavaću sobu - a sa svakom prostorijom, mijenjaće se i teme o kojima razgovaraju, a one škakljive biće ostavljene upravo za posljednju sobu.

 

„Koncept je takav da imam jednog gosta, koji će biti sproveden kroz tri atmosfere. Prva je ta atmosfera iz noćnog izlaska, uz šank. Drugu atmosferu simbolizuje trosjed, gdje pričamo o profesionalnom životu, i na kraju je tu spavaća soba i krevet, sa kojim se i završava svaki dan. Upravo zbog toga želim da se uz naziv emisije ``Rada sam`` doda u zagradi ``Među nama``, jer to označava tu intimnu atmosferu“ - ističe Radenović.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.