x

Novi HTC One (M8) osvojila novinarka Business magazina!

Emina Alihodžić-Šojko, novinarka Business magazina, osvojila je u nagradnoj igri BH Telecoma novi HTC One (M8) smartphone, sa 3702 lajka. Naime, prilikom promocije ovog uređaja, organizirane prošle sedmice u Sarajevu, prisutni novinari su fotografirali atmosferu čime su stekli pravo za učešće u nagradnoj igri organiziranoj na FB page-u BH Telecoma.  

Moja fotografija je pobrala simpatije fanova i osvojila najviše lajkova. Sretna sam što sam osvojila ovaj smartphone, koji će mi mnogo služiti u obavljanju novinarskih zadataka. HTC One M8 je odličan za pravljenje fotografija ili snimanje kratkih videa, te audio izjava,“ poručila je Emina Alihodžić - Šojko.

 

Slučajnim odabirom, smartphonom je nagrađen i Samir Ahmetović, jedan od fanova koji su lajkali novinarske fotografije na FB page-u BH Telecoma. Riječ je o novoj generaciji telefona koji je zaljubljenicima u stil omogućio kombiniranje sofisticiranog, vrhunskog dizajna s naprednim performansama, koji će zadovoljiti želje i ispuniti očekivanja čak i najzahtjevnijih korisnika u BiH.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.