x

Novi Toyota Aygo i Yaris u prodaji!

Ove nedjelje zvanično je počela prodaja novog modela Aygo i redizajniranog Yarisa posljednje generacije u BiH. Potpuno nova generacija modela Aygo donosi jedinstven i atraktivan dizajn i užitak u vožnji, uz novu, zabavniju dimenziju. Od novog `X` dizajna prednjeg dijela, do čitave lepeze opcija prilagođenih vlasniku, kompletan `stajling` i inžinjerske odlike novog Aygo-a su osmišljene da budu zabavne.

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

„Moj najveći izazov je bio da stvorim automobil u kojeg će ljudi da se zaljube“, rekao je David Terai, glavni inžinjer novog Aygo-a.

 

„Aygo će se nuditi u više paketa opreme, uz obilje mogućnosti za personalizaciju. Početna cijena za osnovni model sa 3 vrata u paketu opreme „X“ iznosi 16.136 KM, čija oprema uključuje klima uređaj, podizače prednjih stakala, centralno zaključavanje, VSC, 6 zračnih jastuka, radio uređaj sa dva zvučnika, AUX/USB ulaz, LED dnevna svetla i HAC sistem pomoći pri kretanju uzbrdo kao standard.“, rekao je Damir Višošević, direktor Toyote BiH.

 

Novo izdanje Yarisa, također je potpuno osvježeno, te sa novom i snažnijom pojavom, pretenduje da ojača svoju poziciju u veoma konkurentnom B segmentu. Osim novog izgleda prednje maske i promijenjenog zadnjeg dijela, unutrašnjost Yarisa odiše kvalitetom, ergonomičnija je, te vozaču i putnicima nudi više nego ikad. U ponudi su nove boje spoljašnjosti i unutrašnjosti, kao i novi paketi opreme. Novi Yaris je u ponudi od 20.448 KM, za osnovni model u paketu Luna sa pet vrata.

 

Osim novih modela, Toyota je ove sedmice u Bosni i Hercegovini predstavila i novi prodajni koncept – „Toyota Hero“, koji objedinjuje potpuno novu web stranicu i skup interaktivnih alata u salonima.

 

„Nova Toyotina web stranica je lakša za korištenje, vizuelno atraktivnija i bolje povezana sa našim Facebook i Twitter nalozima, te YouTube kanalom. Jedna od najbitnijih odlika je unaprijeđeni konfigurator vozila, koji će olakšati biranje idealnog Toyota vozila za svakog kupca, ali i učiniti taj proces mnogo zabavnijim“, rekla je Maja Viteškić, voditelj marketinga u Toyoti BiH.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.