x

Novi broj biznis magazina i e-magazina Reunion u prodaji!

Izašao je novi broj biznis magazina Reunion. Od sada ovaj magazin osim putem preplate, možete pronaći i na prodajnim mjestima u sljedećim gradovima: Neum, Trebinje, Stolac, Ljubuški, Široki Brijeg, Mostar, Nevesinje-Gacko, Goražde, Bugojno, Donji Vakuf, Travnik,  Jablanica, Konjic, Sarajevo, Zenica, Tuzla, Tešanj, Banja Luka, Brčko i Bihać, na bolje opremljenim iPress kioscima. 

Još jedno izdanje koje priča o poduzetništvu i stvarnim životima preuzetnika je pred nama. Reunion ovaj put izdvaja sljedeće teme: 

 

•intervju broja – Ismir Omeragić agencija Valicon „Na vrh nam je tri jezika nikako da se (is)kažemo;

 

• lice profesije – Brankica Janković agencija Aguarius „Ono što je dobro svi prepoznaju“;

 

• ekskluzivni intervju - sa svjetskim govornikom na temu poduzetništva David Parrish „Start-up scena će potaknuti iskru pozitivnih promjena – ključ je obično u nama“; 

 

• specijal – Oaze mladih poduzetnika, pričamo o mjestima gdje mladi poduzetnici stvaraju nove BiH inovacija;

 

Također u ovom broju možete naći još mnogo zanimljivih i korisnih tema poput: „11 godina od uvođenja PDV-a – gdje smo danas?“; „ekonomska budućnost regije – na tržištu vlada ‚bratstvo i jedinstvo‘?“. 

 

Za biznis magazin Reunion u ovom broju pišu kolumnisti na sljedeće teme: Koji EX-Yu brendovi  su preživjeli, B2B is dead – B4B is born; Jesmo li zakasnili u EU?, Poreski sistem i poreska politika u BiH. 

 

Pronađite svakako svoju inspiraciju u pričama poduzetnika i poduzetnica koje u ovom broju predstavljamo, pojedinici koji su pomjerili granice i u BiH napravili odlične, održive i prepoznatljive biznise. Izdvajamo: Gloria Galić ime zaslužno za brend prirodne kozmetike Gloria, Senada Selimović firma Maguba tvorac švedskog brenda klompi, Jasmin Fajkić startUp firma MobiFit, Erdal Medenčević na temu biznisa Vuna.ba, kao i još mnogo sličnih zanimljivih priča koje će vas zasigurno oduševiti.

 

Mnogo je razloga da potražite novi broj biznis magazina Reunion, a to možete uraditi na prodajnim mjestima ili putem direktnog kontakta: [email protected], magazin možete dobiti putem pošte a poštarina je besplatna unutar BiH. Ukoliko više volite čitati online onda na isti kontakt zatražite primjerak e-magazina. 

 

Za svakodnevnu dozu inspiracije posjetite portal biznis magazina Reunion: www.reunion.ba. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.