x

Novi klub u Sarajevu: Anabela pjevala na otvorenju Exclusive Cluba!

Novo mjesto u gradu koje će bez sumnje opravdati svoj ekskluzivan naziv. Naime, ovoga petka, 3. aprila u Sarajevu je svečano otvoren Exclusive Club koji se nalazi u sklopu istoimenog hotela na adresi Zabrđe 5b. Samo otvorenje je privuklo maksimalan broj gostiju, dok je gošća večeri Anabela Atijas napravila vrhunsku atmosferu.

Club Exclusive

Zabrđe 5b

+387 61 226 345

Exclusive Club u svakom smislu opravdava taj naziv, jer je uistinu riječ o ekskluzivnom mjestu i ambijentu koji mami i parira najopremljenijim klubovima regije. Ambijent je krajnje ugodan i namijenjen za kvalitetne noćne žurke uz live svirku, pa će gostovanja poznatih imena biti veoma česta.

 

Exclusive Club pored vrhunskog ambijenta može da se pohvali i fenomenalnim ponudama koje će bez sumnje obradovati sve partijanere. Ono što je zasigurno kada je u pitanju Exclusive Club jeste da možete očekivati dosta iznenađenja i apsolutno uvijek mega kvalitetne provode i zabave koje ne umaraju, već nakon kojih ćete biti prezadovoljni.

 

Samo otvorenje je pokupilo samo riječi hvale. Exclusive Club je na samom početku pokazao svoju veliku profesionalnost i veliki nivo koji će vjerujemo očuvati dugo vremena. Zvijezda večeri Anabela Atijas je sjajnim izborom pjesama napravila žurku za pamćenje, a brojni posjetioci Exclusive Cluba su vidno zadovoljno đuskali i pjevali sa popularnom pjevačicom. Vi ne oklijevajte i prvom prilikom posjetite Exclusive Club, jer ono čemu je svjedočila ekipa Ekskluzive je zaista nešto jedinstveno u gradu, stoga budite dio najboljih žurki u gradu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.