x

Novi miris za žene, koji je hit u svijetu: Dostupan i u BiH - BESPLATNA DOSTAVA!

Japanska kuća Shiseido je lansirala novi miris Ever Bloom u oktobru 2015. godine, a koji je široko rasprostranjen i dostupan u Evropu i svijetu.

Kao inspiracija za ovaj miris poslužila je crno - bijela fotografija kamelije iz 1940., koju je snimio Shinzo Fukuhara, sin osnivača kuće.  Ever Bloom miris izgrađen je iz nasljeđa ove kuće i iz kontrasta Istoka i Zapada, a navodno predstavlja univerzalnu ženstvenost.

 

Kompozicija bijelog cvijeća i mošusa izgrađena je kao linearna struktura. Gornji akordi uključuju transparentu mješavinu lotosa, jasmina i ulja bugarske ruže. Centar uključuje tunižanski cvijet narandže, gardeniju i molekulu Sylkolide. U bazi je smješteno hinoki drvo i mošus.

 

Ovaj miris moguće je naručiti po najpovoljnijoj cijeni putem jedine online parfimerije u BiH na stranici:  www.onlineparfimerija.com.

 

Onlineparfimerija.com je fenomenalno mjesto gdje možete naći originalne parfeme po najboljim cijenama, a na istom mjestu ih možete i naručiti s tim da je dostava potpuno BESPLATNA

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.