x

Novi spot i singl Azre Halilović ``Kad zlato posivi`` !

Azra Halilović danas je održala neobičnu promociju svog novog singla i spota „Kad zlato posivi“ u prepunoj dvorani kina KRITERION. Pjesma „Kad zlato posivi“ doživjela je u veoma kratkom periodu pozitivnu reakciju publike, što ne iznenađuje, obzirom da su autori Hari Varešanović i Nihad Voloder.

Ova pjesma je skrojena za Azrine vokalne sposobnosti, sa namjerom da je istakne u oskudici ženskih interpretatora u BiH.  Varešanović izjavljuje da je stao iza ovog projekta jer je odmah prepoznao Azrin talenat i kvalitet glasa.

Projekcija i premijera ovog dugo očekivanog spota se održala u  kino dvorani KRITERION. Azra je izabrala ovo mjesto, jer je veliki ljubitelj kinematografije i zbog toga što smatra da je to idealno mjesto na kojem se sa velikog platna mogu prenijeti sve emocije.

Azra je željela da ovom posebnom promocijom dočara svoje emocije prema pjesmi, te da je gosti osjete svim čulima! Prisutni su imali priliku da pored gledanja i slušanja novog spota i pjesme prisustvuju malom performansu glumačkog para, odglumljenoj ljubavnoj svađi, koja ih je uvela u temu pjesme.

Pjesma „Kad zlato posivi“ je balada, koja opisuje ljubavnu patnju nakon prekida veze zbog ponosa i govori nam da u životu uvijek trebamo izabrati ljubav. Ništa u životu se ne dešava slučajno, ljubav je Božiji dar, kako Azra kaže, i Njegova milost prema ljudima.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.