x

Novi uspjeh stonoteniserskog kluba Spin 2012 !

Stonoteniserski klub Spin 2012 iz Sarajeva, koji su osnovale sestre Amela Hadžiahmetović-Mujezinović i Emina Hadžiahmetović, u debitantskoj sezoni u Premijer ligu Bosne i Hercegovine nakon prvog dijele takmičenja osvojio je prvo mjesto. 

Na taj način sestre Hadžiahmetović su nastavile domnaciju na domaćoj sceni, jer su redovno klubovi za koje su nastupali posljednjih godina osvajali šampionsku titulu u konkurenciji stoteniserki. U nedjelju ekipa Spina 2012 u sastavu Emina Hadžiahmetović, Amela Hadžiahmetović Hadžiahmetović-Mujezinović, Ajla Kovač, i Nives Čengić, bez problema sa rezultatom 4 - 0 pobjedila je ekipu Bugojna i na najbolji mogući način ovjerila prvo mjesto u prvoj polusezoni. 

- Drago nam je što smo uspjele da već u prvoj sezoni napravimo vrhunske rezultate i zabilježimo sve pobjede u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. U našem klubu je sve više članova. Mislim da na najbolji način promoviramo stoni tenis u cijeloj državi. Nadamo se da ćemo naići na razumjevanje nadležnih institucija i da će u budućnosti pomoći rad najboljeg stonetiserskog kluba u našoj zemlji – kaže Amela Hadžiahmetović-Mujezinović. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.