x

Novinarka Kurira prva pokrenula slučaj ubijene Grandove pjevačice!

Novinarka dnevnog lista ``Kurir`` Ljiljana Stanišić, prva je objavila informaciju da je 2. aprila 2016. godine nestala pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović. Istog dana vijest joj je prenijela jedna od najuticajnijih advokata u Srbiji Zora Dobrićanin, sa kojom je Ljiljana baš taj dan bila na kafi u jednom restoranu u centru Beograda. Ubrzo svi mediji u Srbiji preuzimaju Stanišićkinu vijest koja narednih sedamnaest mjeseci postaje tema broj jedan u Srbiji, kao i u regionu. 

Kako se sve zaista dogodilo, i ko je ubio Loru Palmer iz naselja Borča na obodu Beograda, otkriva upravo Ljiljana Stanišić. Srpska Ejpril O Nil će u svojoj matičoj kući na Kurirovom portalu u petak od 21 čas ispričati hronologiju događaja gostujući u emisiji kod kolege Ratka Femića zajedno sa direktorom Centra za forenzička istraživanja Nenadom Šipkom i advokatom Slobodanom Milosavljevićem. 

 

Inače, Ljiljana Stanišić važi za jednu od vodećih novinara u Srbiji koja je razotkrila ozbiljne afere tamošnjih političara, estrade i vladara tame. 

 

Podsjetimo, Zoran Marjanović uhapšen je nedavno pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene Marjanović.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.