x

Novo INA Class Plus gorivo od 100 oktana predstavljeno brutalnim videom u Gymkhana stilu!

Ne ovo nije Ken Block Gymkhana 10, novi nastavak ludog driftanja prepunih kojekakvih vratolomija, ali je definitivno video “ludog” driftanja s kojim promovira nova INA Class Plus goriva!

Video kakvog još nismo mogli vidjeti kod nas, barem ne u ovakve promotivne svrhe jedne velike korporacije kao što je INA nas je oduševio, pogotovo jer i stilom, i ambijentom podsjeća na svima nam rado viđeni Gymkhana serijal. U ovom slučaju za volanom nije Ken Block, već Mađarski Rally vozač Antal Kovács (zašto su se od svih naših vozača odlučili baš za Mađara, mislim da nije potrebno komentirati), no Antal Kovács je već od prije poznat Hrvatskoj publici, jer ste njegovo umijeće vožnje već imali priliku vidjeti npr. na ovogodišnjem 6. INA Rally Kumrovec 2017.

 

Automobil koji je uz Kovácsa glavni junak priče je Ford Fiesta R5, složen prema homologaciji klase WRC2, i nosi službenu oznaku R5, a vjerujemo da će te ga uskoro moći gledati na 44. Croatia Rally 2017 i 18. Rally Poreč 2017.

 

Što se tiče novog visokokvalitetna goriva INA Class Plus, ono zahvaljujući posebnoj poboljšanoj formuli imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem, uklanjaju naslage i štite od korozije dijelove motora automobila. Manje naslaga može značiti manje problema s motorom uzrokovanih začepljenjem. Istovremeno, zahvaljujući čišćem sustavu ubrizgavanja goriva, u motor dolazi optimalna količina goriva što osigurava stabilan rad.

 

Izvor: Automobili.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.