x

Novogodišnja modna revija u Banja Luci!

Samo nas nekoliko noći dijeli od najluđe noći. Merkator tržni centar Banja Luka u saradnji s vodećom modnom agencijom Abc Models je kao Novogodišnju čestitku svojim kupcima ponudio Merkator Novogodišnju modnu reviju koja se održala 23.12.2011 godine s početkom u 19:00h.

Mnogobrojne raznovrsne aktivnosti i velike novogodišnje rasprodaje dokazuju da je Merkator centar Banja Luka najbolja destinacija kako za kupovinu tako i za zabavu. Merkator centar Banja Luka je savršeno mjesto kupovine i okupljanja za različite tipove događaja.

Merkator Novogodišnja modna revija Banja Luka koja se održala 23.12.2011 godine bila je izvrsna prilika da se u ovom centru okupi zaista veliki broj posjetilaca koji su došli u Merkator kako zbog kupovine za predstojeće praznike tako i zbog modne revije kako bi dobili poneku ideju ili inspiraciju šta obući za hladne zimske dane ali i za najluđu noć. Ovako velika dnevna posjećenost Merkator centra Banja Luka, samo je još jedna potvrda da je baš Merkator pravo mjesto za kupovinu, druženje, uživanje i zabavu, kako za vrijeme praznika, tako i za vrijeme cijele godine.

Prijatno iznenađenje posjetiocima priredio je Djed Mraz i mnogobrojne “Mrazice” što je roditeljima i djeci zasigurno upotpunilo novogodišnje veselje. Za najmlađe posjetioce fotografisanje sa Djeda Mrazom i “Mrazicama” na sceni nakon završetka modnih revija.....

Veseloj prazničnoj atmosferi, svakako je doprinela i jedinstvena novogodišnja dekoracija kako Merkator centra tako i same scenografije modne revije. Mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima, rezultat su jedinstvene ponude i kvalitete koju nudi Merkator centar Banja Luka. Učesnici Merkator novogodišnje modne revijesu: Carmen Line, Modiana, Anastasija, Bellissima, Jaćimović, Kappa, N- Sport, Intersport, Sport Vision, Esprit, Orsay, Tom Tailor, Tally Wail, Amadeus Jeans, Tiffany, obuća Mass, Office shoes, Peko, Tamaris, Carpisa, Accessorize, Six, MOdiana, M-Optic te dječije kolekcije Tiffany, obuća Office, Iana, Lakonogi obuća, Origin Marine, obuća Legend i Intersport dječija kolekcija....

Voditelj programa bila je Rabija Gatarić.

A kada su zimski dani i Nova godina u pitanju, nemojte pretjerivati. Najvažnije od svega je da se u zimskoj odjeći koju nosite osjećate udobno a da najluđu noć dočekate sretni i nasmijani.