x

Novogodišnji doček na Crnogorskom primorju uz velike muzičke zvijezde!

U ugodnom ambijentu i prazničnoj atmosferi restorana ``Pivnica Sarajevo``, upriličeno je predstavljanje i promocija novogodišnjeg programa koji je pripremila crnogorska obala. Biser Mediterana, kako je mnogi zovu nije više samo ljetna destinacija, a to potvrđuje i bogata novogodišnja ponuda.

Cjelokupan program Nove 2017. godine predstavile su Turističke organizacije općine Budva, Herceg Novi, Tivat i Bar. 

 

Grad Budva, poznata je po bogatom sadržaju za najluđu noć u godini, te će i ovoga puta na Trgu ispred Starog grada nastupati poznata imena. 

 

``Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe `Perper` nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željke Joksimovića. 

 

Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu ``Mediteranskog revijskog orkestra``, a u sklopu večernjeg programa nastupit će grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak. 

 

Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima, 02. januara u večernjim časovima nastupit će Vanja Radovanović, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvorit će regionalno omiljena rok zvijezda, Neno Belan” – na konferenciji je najavila Darja Marović, PR menadžerica Turističke organizacije Budva i dodala kako ništa manje atraktivna neće biti ni ponuda budvanskih hotela. Hoteli Splendid, Palas i Hotel Queen of Montenegro ugostit će najveće zvijezde regiona poput Hari Mata Harija, Jelene Tomašević, Harisa Džinovića, Dragane Mirković, Sergeja Ćetkovića, Petra Graše, Danijele Martinović, Emine Jahović, Dejana Matića i brojnih drugih.

 

Dobre atmosfere neće nedostajati ni u Herceg Novom, smještenom na ulazu u najjužniji fjord Evrope, u jednom od najljepših zaliva, Boki Kotorskoj. Groznica novogodišnje večeri počinje već 30.12. kada dobar provod na Trgu Nikole Đurkovića garantuju Tropico band i Ansambl Toć. Kako je na konferenciji istakla predstavnica Turističke organizacije Herceg Novi, Ana Lazarević, za novogodišnju noć uživat će sve generacije, jer veče započinje programom Dječije Nove godine, zatim nastupa Perpetuum mobile band, dok će Novljani i svi posjetioci Herceg Novog u Novu 2017. godinu ući uz hitove Dženana Lončarevića. 

 

Inovacija u programskom sadržaju je da će ove godine biti priređen doček i u Gradskoj luci Škver za sve ljubitelje elektronskog zvuka. Nastupit će brojni DJ-evi, a atmosferu do usijanja dovest će Toni Rios i Yvan Genkins.

 

Sve popularnija destinacija na crnogorskoj obali je grad Tivat. Danas najviše prepoznatljiv po luksuznoj marini Porto Montenegro privlači brojne turiste iz regije ali i svijeta. Turistička zajednica Tivat priredila je bogat program koji će ovaj primorski grad učiniti atraktivnim i tokom zimskih dana. Program otvara Tropico band nastupom 26.12. zatim narednih dana nastupaju Edi Medošević. Klapa Stari kapetan, Pljevaljski tamburaši... Dok će 31.12. program započeti nastupom DJ Perry-a, Nine Petković, a goste će u Novu godinu uvesti jedan od najboljih bendova regiona, Prljavo kazalište. Oni koji odaberu Tivat za svoju destinaciju, sigurno neće propustiti prvog dana 2017. godine nastup fenomenalne violončelistice Ane Rucner, istakla je predstavnica TO Tivat, Tamara Krstajić.

 

Po uzoru na brojne evropske gradove koji vode utrku za najbolji advent i Bar se odlučio na potpun novogodišnji ugođaj, te već drugu godinu za redom Turistička organizacija Bar organizuje Barski Novogodišnji Happening. Program koji će se održati od 26. decembra 2016. do 02. januara. 2017 predstavila je Aleksandra Petković.Na trgu Vladimira i Kosare, koji će biti okićen i ukrašen, biti će postavljeni mnogobrojni štandovimoći će se degustirati i kupiti tradicionalni barski specijaliteti. Bogat program obuhvatit će različite muzičke žanrove poput etna, narodne, rep, pop i rok, no najviše pažnje i veliko zanimanje izazvala je regionalna zvijezda Severina koja je za novogodišnju noć pripremila spektakularan nastup. Veče poslije nastupit će jedna od najboljih rok zvijezda ex Yu prostora Bajaga.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.