Novosadski Oktoberfest 2017 - Hladno pivo, S.A.R.S, Orthodox Celts i drugi, mnogo piva, kobasica i dobre zabave!

20.10.2017 18:00
novosadski-oktoberfest-2017-hladno-pivo-sars-orthodox-celts-i-drugi-mnogo-piva-kobasica-i-dobre-zabave-main

PETAK - SUBOTA 20 - 21.10.2017.
NOVI SAD / MASTER CENTAR NOVOSADSKOG SAJMA
Hajduk Veljkova 11

 

Drugi po redu “Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma. Ove godine nastupaju: “Hladno pivo”, SARS, “Orthodox Celts”, “Drum ‘N’ Zez”, “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, “Love Hunters”, “Amajlija” i mnogi drugi.

Ulaznice za festival su u prodaji putem Gigstix mreže. Svoju ulaznicu nabavite na vrijeme klikom OVDJE.

 

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posjetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Tokom dva dana festivala popilo se 32 hiljade litara piva, pojelo 5 hiljada kobasica i preko 10 hiljada pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći. Obe večeri publika je navijala za najbolje u brzom ispijanju piva i držanju krigli.

 

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici i ove godine da uživaju u više desetina brendova piva iz cijelog svijeta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

 

Ovogodišnji izvođači najavljuju sjajnu zabavu i odlične svirke:

 

“Ko i svaki put iliti sportskim rječnikom rečeno, ostavit ćemo srce i dušu na terenu, nadam se da će publika biti naš šesti igrač i ne sumnjam da će rezultat biti pozitivan”, Hladno pivo

 

“Znate, postoje koncerti kada se svi “otkače”, i publika, i izvođači, pa i organizatori. Prošlogodišnji nastup Kelta na Oktoberfestu je bio baš takav, ali i poseban iz nekoliko razloga od kojih je glavni onaj da smo tim koncertom zaokružili jednu eru u historiji grupe Orthodox Celts, ali i zakoračili u novu.  Da se pripremate počnite već sad jer, kao što znate, The Celts Strike Again uvek i svuda!”, Orthodox Celts

 

“Publika može da očekuje da ćemo izvesti, njima drage, pjesme S.A.R.S.-a uz maksimum pozitivne energije sa bine!”, S.A.R.S.

 

I ove godine “Novosadski Oktoberfest” će dvije nedjelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gdje će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama. Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare “Oktoberfesta” i druge promotivne aktivnosti.

 

Detalji programa i rezervacije mjesta za sjedenje mogu se vidjeti na sajtu festivala: www.oktoberfest2017.rs. Na zvaničnom sajtu možete se prijaviti i za takmičenje u držanju krigle piva i vidjeti i druge nagradne igre koje se organizuju.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.