x

Novu sezonu Lige Prvaka ponovno gledate na OBN-u ekskluzivno srijedom!

OBN Televizija i u sezoni 2017/18 prenosi najbolje nogometno natjecanje na planeti, Ligu prvaka. Termin srijedom bit će rezerviran za najbolje utakmice kola, a na projektu će se zadržati provjerena i vrijedna ekipa Adrijana Kurtišaj, Sabahudin Saša Vugdalić i Adis Hadžić.

Ždrijeb je, kao i prijašnjih godina, donio mnoge zanimljive skupine i okršaje. Svakako najzanimljivija je skupina H u kojoj će snage odmjeriti europski prvak Real Madrid, te Borussia Dortmund i Tottenham. Zanimljivo će biti u skupini B gdje nas čeka sudar Bayerna i PSG-a. Juventus i Barcelona reprizirat će prošlogodišnje četvrtfinale u skupini D, a sudar divova očekuje nas i u skupini C gdje se susreću Chelsea i Atletico. Natjecanje po skupinama počinje 12. rujna i traje do 6. prosinca nakon čega će po dvije najbolje momčadi iz svake skupine nastaviti natjecanje u osmini finala. Naslov prvaka brani Real Madrid, a finale će se igrati u Kijevu 26. svibnja.

 

Prva utakmice koju će gledatelji OBN-a pratiti u izravnom prijenosu je ona između branitelja naslova Reala iz Madrida i ciparskog povratnika Apoela iz Nicosije 13. rujna od 20:40h. Prvak Cipra, koji vrlo često ispada u prednatjecanjima i pokušat će ove godine dokazati kako im je mjesto ipak među šampionima. Real ih je u dosadašnjim susretima većinom deklasirao, a obzirom na tim koji sada imaju mnogi misle kako će se scenarij ponoviti. Utakmica obećava ipak da će biti dosta golova i lijepih poteza, zbog čega smo i odabrali upravo ovaj meč za početak sezone Lige prvaka na OBN-u.

 

Svakoj utakmici prethodit će i emisija koja počinje 15 minuta prije samog susreta, a bit će tu i analize iz studija i ekskluzivne izjave stručnjaka.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.