x

Nurkanović: Prihvatamo ulogu favorita protiv Iskre!

Košarkaši Gradine iz Srebrenika u narednom kolu A-1 lige naše zemlje sutra će ugostiti bugojansku Iskru.

Tim iz Srebrenika je apsolutni favorit, ali s obzirom da su Bugojanci slavili u prvom međusobnom duelu ova dva tima, opreza u trenutno trećeplasiranom timu A-1 lige naše zemlje ne nedostaje.

 

``Poslije nekoliko vezanih gostujućih pobjeda i nakon što igramo pred svojom publikom poslije 20-tak dana želimo da nastavimo pobjednički ritam, te da ostanemo neporaženi na svom parketu. Play off smo i matematički izborili pobjedom u Tešnju, a sada nam predstoji borba sa glavnim konkurentima Vogošćom i Burchom za što bolju poziciju prije starta play off-a i po mogućnosti prednošću domaćeg terena``, kazao je kapiten KK Gradina Edin Nurkanović.

 

``Prihvatamo ulogu favorita protiv mlade ekipe Iskre koju jako dobro pamtimo jer su nam nanijeli neočekivan poraz u prvom dijelu sezone, te iz tog razloga ih i respektujemo ali i maksimalno spremamo kako bi im se revanširali. Mi dobro treniramo i nadam se uz naše navijače, ali i ostale simpatizere košarke kako one iz Srebrenika tako i okoline koje ovim putem pozivam da dođu i da nas podrže i budu šesti igrač``, dodao je kapiten Gradine Srebrenik. 

 

Sutrašnji meč Gradine i Iskre počinje u 19:30 sati.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.