x

O Caffeu Garden priča cijela Ilidža!

Dobar glas se nadaleko čuje. Stoga i ne čudi što su mještani Ilidže oduševljeni Caffe-om Garden, koji se nalazi u ulici Mala Aleja 1. Razloga za to itekako ima. Bez sumnje se radi o objektu koji će za vrlo kratko vrijeme postati omiljeno okupljalište ljubiteljima dobre zabave i užitka. Da je tako ekipa ekskluziva.ba portala se uvjerila u subotu, 9. avgusta kada su prisutni bili i više nego oduševljeni onim što Garden nudi. 

Već od samog ulaska u Caffe Garden naići ćete na toplu dobrodošlicu, a ono što ćete već prvi prvom ulasku primijetiti jeste higijena, koja je na vrhunskom nivou, te savršen enterijer, rađen po evropskim standardima. Ambijent čini da se opustite, te zaboravite na svakodnevne probleme, dok pravo carstvo nastaje na ljetnoj bašti, koja vas odvodi u potpuno novi svijet.

 

Naime, Caffe Garden odlikuje prelijepa ljetna bašta, sa koje se pruža jedinstveni pogled. Uživajući u nevjerovatnom prizoru, neovisno da li je dan ili noć doživjeti ćete potpuni smiraj, te dnevnu, odnosno noćnu dozu mira. 

 

Osim toga, sami izgled, te komfor Gardena zadovoljavaju i najstrožije ukuse osoba željnih dobrog provoda i užitka noću, odnosno dnevne doze mira tokom dana. Udoban, pri tome estetski sređen namještaj urađen je poput onog koji se viđa u objektima ovoga tipa velikih metropola, što bez sumnje osvaja posjetioce. 

 

Naravno, ne treba zaboraviti i na ponudu kojom se Caffe Garden može pohvaliti. Svjesni današnjeg vremena, u Gardenu ćete moći uživati, a da je pri tome raznovrsna ponuda pristupačna za sve goste. Ljubazno osoblje je spremno da vas dočeka, te ispuni vaša očekivanja. Provjerite zašto cijela Ilidža dolazi u Caffe Garden kako bi iskusili slasti uživanja.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.