OBN TV: FAHRUDIN RADONČIĆ ULAZI U VLAST?

05.07.2015 12:15
obn-tv-fahrudin-radoncic-ulazi-u-vlast-main

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušati će od svoga gosta saznati  gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

U najpopularnijem političkom talk show u BIH, Fahrudin Radončić će ove nedjelje 05.07.2015. u 14:15h konačno dati odgovor na pitanje koje posljednjih dana mnogi sa nestrpljenjem očekuju: Da li SBB ulazi u vlast?

 

Opušteno, bez tenzije i cenzure bit i ove nedjelje u Teleringu kada će Radončić predložiti izlaz iz situacije u kojoj se Federacija nalazi. Lider SBB-a će dati i odgovor na pitanje ko su partneri sa kojima bi ušao u vlast i pod kojim uslovima. Nezaobilazna tema razgovora će biti i Dragan Čović, Milorad Dodik, Bakir Izetbegović, Vučić...

 

Aktuelne teme iz svijeta politike i kulture, zanimljivi gosti, ekskluzivni intervjui su ono što Telering OBN TV koji već godinama uređuje i vodi Mato Đaković čini jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini. 

 

U emisiji Telering političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza.  tako će biti i ove nedjelje 05.07.2015. u 14:15 kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića  predsjednika SBB-a.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.