x

OBRT! EVO ŠTA STOJI IZA ZVJERSKOG PREBIJANJA U TEMERINU: Pjevača su tukli policajci i imali su debeo razlog za to!

TEMERIN - Branka Ć. (40), pjevača iz Bačkog Jarka, prebili su i razoružali policajci koji nisu bili na dužnosti u jednom kafiću u Temerinu. Prema priči očevidaca, pijani Branko prijetio je gostima da će ih sve pobiti i vitlao pištoljem s metkom u cijevi, pa su ga savladali mladići za koje se ispostavilo da su pripadnici MUP, a koji su tamo bili na proslavi momačke večeri.

Na internetu se pojavio snimak na kom se vidi kako je Branko Ć. iznenada napadnut, oboren na zemlju i prebijen, a objavljena je i njegova fotografija na kojoj je s masnicama na licu. Međutim, Sanja J. iz Temerina, koja je bila za susednim stolom, tvrdi da je priča drugačija.

 

- U noći između subote i nedjelje Branko je došao u lokal sa neke svadbe na kojoj je pjevao vidno pijan. Ušao je bijesan, držeći pištolj u ruci, i počeo odmah da prijeti vlasniku i konobarima „da će ih ubiti“ i da će im „zapaliti lokal, koji će izgorjeti za tri minuta“. Znala sam da su u lokalu neki momci koji rade u policiji, a koji su slavili momačko veče. Prišla sam im i rekla šta se događa - priča Sanja.

 

Nakon toga ti momci su krenuli da ga razoružaju, iako, kako su joj rekli, nisu bili na dužnosti.

 

- Branko je u međuvremenu pištolj dao jednom momku, a on ga je dodao djevojci koja je bila s njim za stolom. Ona je pištolj ubacila u žandinjeru. Zahvalna sam tim momcima što su tako reagovali, jer garantujem da bi nekoga ubio, a u lokalu je tada bilo više od 100 gostiju - priča Sanja.

 

Tužilac je protiv Branka Ć. podnio krivične prijave. Protiv trojice policajaca nikakve sankcije nisu pokrenute. Utvrđeno je da na pištolju postoje tri različita DNK, i to Brankov i mladića i djevojke, a inače pištolj je bio repetiran s metkom u cijevi.

 

NE ZNAM ZAŠTO SU ME PREBILI

 

Branko Ć. rekao je juče za Kurir da je u subotu bio na rođendanu u tom lokalu i da ne zna zbog čega je dobio batine.

 

- Zovite me sutra, sve ću vam ispričati. Sada ne znam gdje se nalazim. Ne poznajem momke koji su me tukli. Još uvijek ne mogu da dođem sebi. Bavim se muzikom, usput vozim kamione kad me neko pozove - kratko je rekao B. Ć.. Njegovi prijatelji na društvenim mrežama osudili su ovaj napad uz tvrdnje da su ga „bahati policajci prebili brutalno i bez ikakvog povoda“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.