x

OČAJNA MAJKA BOJANE KARANOVIĆ (17): Sahranićemo te kao kraljicu, ljepotice naša!

``Nema više moje Bokice! Kako će majka tvoja sad bez tebe da živi?! Spremala sam ti haljinu za maturu, a sad te sahranjujem u bijeloj vjenčanici... Sahranićemo te kao kraljicu, ljepotice naša!”, jaukala je juče na sav glas Sanja Karanović (50), majka srednjoškolke Bojane Karanović (17) iz Grocke, koja je prekjuče podlegla povredama zadobijenim u saobraćajanoj nesreći koju je izazvao njen mladić Stefan Stefanović (20), sin policajca iz istog mesta.

- Mislila je majka da će da te uda i unuke da dočeka. Šta će majka bez tvog osmijeha - naricala je majka stradale tinejdžerke.

 

Bojan je nastradala u nedjelju uveče, u 23.45, na Smederevskom putu kod Auto-moto društva Grocka, kada je na automobilu „dačija solenca”, kojim je upravljao Stefan, najvjerovatnije pukla guma, pa je naglo skrenuo u suprotnu traku. Stefan je pokušao da koči, ali je usljed velike brzine udario u stub rasvjete, koji je iščupao.

 

- Noseći banderu na haubi, bukvalno je vozio ivicom kanala, a onda je zakačio mostić i nakon 15 metara sletio u kanal! Prednjim dijelom auta se zakucao u duboki kanal, a od silina udara, Bojana i Stefan su kroz šoferšajbnu izletjeli iz vozila. Bojana je odletjela nekoliko metara dalje, dok je Stefan završio ispod automobila - priča sagovnik „Alo!”.

 

U pomoć su im pritekli stanari obližnjih kuća, koji su ukazivali pomoć Bojani i koji su pozvali Hitnu pomoć. Za to vrijeme, Stefan je sam izašao iz kanala i počeo da doziva Bojanu.

 

- Govorio je: „Nađite mi Bojanu”, a zatim je uključio lampu na mobilnom i počeo da je traži po kanalu. Rekao nam je da je do nesreće došlo jer mu pukla guma. Kada je vidio Bojanu kako nepomično leži, počeo je histerično da viče, a onda je pao - priča očevidac stravične nesreće.

 

U stanu porodice Karanović, na Bulevaru oslobođenja u Grockoj, juče smo zatekli očajnu Bojaninu majku i starijeg brata Jovana (19). Otac Lazar (49) sa rođacama je bio u Beogradu, gdje je pripremao sve za Bojaninu sahranu. Bojanin mlađi brat (12) bio je sa drugarima na teniskim terenima kod zgrade.

 

- Poginu mi pred maturu. Završavala je frizersku školu i trebalo je da ide na takmičenje frizera. Sa Stefanom je te večeri otišla do pumpe da uzme gorivo, a onda su nam javili šta se dogodilo. Onda je moj muž obavijestio Stefanovog oca - priča nam neutješna Bojanina majka i pokazuje kćerkine slike.

 

Bojanin brat Jovan dodaje da im je Stefanova porodica izjavila saučešće telefonom i da su i oni u velikom šoku. „Bili su oko tri godine u vezi, a Stefan je mojoj Bojani govorio: ‚Bićeš moja ili ničija‘”, kaže Sanja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.