x

OČAJNA SEKA ALEKSIĆ: Predosjetila sam da će tata umrijeti, samo par dana ranije...

Seka Aleksić je potresena zbog smrti oca Milorada, koji je preminuo na Badnji dan u Loznici u 69. godini. Pjevačica je do posljednjeg momenta bila uz njega, pokušavajući da mu pomogne iako je znala da boluje od neizlječive bolesti.

Kako smo saznali od Sekinih bliskih prijatelja, ona im je prije dvadesetak dana rekla da je veoma uplašena za oca i da ima loš predosjećaj.

 

- Kada smo se posljednji put vidjele pre tri nedjelje, rekla mi je da je njen tata veoma loše i da se plaši najgoreg. Govorila mi je da predosjeća da će on umrijeti i da joj je drago što mu je ispunila najveću želju - da upozna unuka. On je bio veoma srećan kad se Seka porodila, jedva je čekao da vidi malog Jakova - kaže naš izvori blizak Seki.

 

Pjevačica se oglasila na Instagramu emotivnom porukom, kojom se oprostila od oca.

 

- Putuj s anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike. Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan.

 

Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje. Zauvijek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspjevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pjevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe kad je saznao da je pjevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživio si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je vječna slava, dušo moja. Tvoja ponosna kćerka - napisala je Seka.

 

Pjevačicin otac, koji je sahranjen na Božić u Loznici, preminuo je dan ranije u gradskoj bolnici na grudnom odjeljenju, gdje se liječio.

 

Pomagala ocu

SVAKOG MJESECA MU SLALA NOVAC

 

Milorad Aleksić rijetko je govorio za medije, ali je uvijek isticao da mu Seka pomaže.

 

- Živim u Loznici, a inače sam Nišlija. Imam stan ovdje i dobijam 30.000 dinara mjesečno i ne treba mi više. Šta će mi? Imam sve što mi treba. Moja Seka mi šalje, i to redovno, svakog mjeseca uplaćuje - ispričao je svojevremeno Aleksić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.