x

OD MILION JEDNA DRAGANA MIRKOVIĆ! Digla ŠVAJCARSKU na noge, a FAN koji je prati 20 godina je ŠOKIRAO!

Dragana Mirković je u sklopu promocije novog CD sinoć nastupila u jednom od najpopularnijih klubova u Švajcarskoj, u gradu Montlingenu. Ono što je već standardno za sve njene nastupe širom dijaspore je da se rasprodaju brzinom svjetlosti.

Kako je ovaj nastup zapravo promocija novog albuma ``Od milion jedan`` nastup je otpočela pjesmom ``Lepi moj``, koja je proglašena za hit ljeta 2016. godine, a nalazi se na njenom novom studijskom albumu, 21 po redu.

 

Dočekana je ovacijama ``Gago, mi te volimo``, cvijećem i gromoglasnim aplauzom. Sjajno raspoložena, nastavila je sa ``Od milion jedan``, ``On i ona``, a od novih su se na repertoaru našle još i ``Krš i lom`` i ``Samo mi je dobro``. Na prve taktove pjesme ``Zagrli opet``, klub je obasjala svjetlost upaljača i horsko pjevanje.

 

Uslijedili su i stari hitovi, koji su standardno na Draganinom repertoaru ``Sto ću čuda učiniti``, ``Posljednje veče``, ``Ne vraćam se starim ljubavima``, ``Umirem majko``... Naravno da ni poslije završenog nastupa publici nije bilo dovoljno, pa su Draganu vratili na bis.

 

Poslije opraštanja s publikom, Draganu je sačekalo divno iznenađenje i još divniji poklon, od fana Robija, koji je više od 20 godina prati na nastupima. Naime, Dragana je dobila statuu zlatni mikrofon sa posvetom, na kome piše ``Od milion jedna! DRAGANA MIRKOVIĆ``.

 

Ovo je samo još jedan dokaz koji potvrđuje njene riječi da ima najbolje fanove na svijetu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.