x

ODABRALA VRHUNSKE LJEKARE: Severina ponovo čeka bebu?

Nakon što je, po sopstvenom priznanju, izgubila bebu, začetu vantjelesnom oplodnjom sa suprugom Igorom Kojićem, Severina ponovo očekuje da ostane u drugom stanju, budući da je nedavno ponovila taj medicinski postupak.

Prema saznanjima, hrvatska pop pjevačica riješila je da ovog puta ne dozvoli da joj bilo šta poremeti toliko željenu trudnoću.

 

- Severina je svjesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske ljekare i da je njeno zdravlje generalno dobro, vjeruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog toga sebe i zbog Igora, kome će to biti prvo dijete - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je stres bio uzrok nedavnog pobačaja.

 

Seve je odlučna u namjeri da ne dozvoli da se ponovi nemio ishod.

 

- Ona je sada veoma oprezna, izbjegava da je bilo šta uznemirava, pa zato ne čita novine ni portale. Postavi neku sliku na društvene mreže zbog kontakta s publikom i to je sve. I Igor joj u svemu ugađa, nedavno su išli i na odmor u Tursku, tako da uskoro očekuju lijepe vijesti, ali ne namjeravaju da bilo šta objavljuju dok trudnoća ne poodmakne - zaključuje izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.