x

OGLASILA SE GILETOVA MAJKA: Sve je laž, ovo je prava istina!

Amar Gile Jašarspahić, pobjednik sedme sezone ``Zvezde Granda``, posljednjih dana ponovo se našao u žiži interesiranja medija u regionu i to zbog navodne bolesti njegove majke Nađe. Ona nam je jučer u telefonskom razgovoru u potpunosti demantirala napise koji su krenuli iz srbijanskih medija da je teško bolesna, da se nalazi u Turskoj, gdje joj je presađen bubreg. 

- To su sve čiste izmišljotine. Ne znam stvarno kome sve ovo koristi i treba. Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao stupiti u kontakt s njim i onda su novinari počeli svašta da pišu i izmišljaju. Bože sačuvaj šta sam sve pročitala posljednjih dana. Nisam mogla vjerovati svojim očima - rekla nam je na početku telefonskog razgovora Nađa Jašarspahić.

 

Stan u Beogradu

 

Kako nam je rekla, ona se odlično osjeća i nije imala ama baš nikakvih zdravstvenih problema.

 

- Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu. Inače, radim u jednoj trgovini u Kaknju. Zamislite kako sam se osjećala kada sam na poslu čitala napise u novinama. Neki od kupaca su bili iznenađeni kada su me vidjeli da radim i pitali su me zar nisam teško bolesna. Naravno, nije bilo ni prodaje nekretnina niti stana u Beogradu, kao što su pojedini mediji pisali - nastavlja Giletova majka. 

 

Dobar pjevač

 

Nađa Jašarspahić ističe da se ona nikada nije željela medijski eksponirati, jer želi normalan život daleko od estrade i cijele pompe koja se diže oko pjevača.

 

- Želim da se distanciram od karijere svog sina i živim normalan život kao i prije. Uvijek sam bila podrška sinu, kao i cijela porodica, a i on nama - kaže Nađa.

 

Ponosna je na svog Gileta i sve što je do sada napravio u karijeri.

 

- Svi vjerujemo u njega i sigurni smo da je ovo početak uspješne karijere. On je odmah na ``Zvezdama Granda`` pokazao da je dobar pjevač, da ima harizmu, a prvim albumom sve je to potvrdio. Sigurno je da će se publika još dugo godina družiti i pjevati s našim Giletom - kaže Nađa.

 

Gile u Beogradu

 

Gile se u srijedu navečer vratio s turneje po Americi i trenutno se nalazi u Beogradu. Narednih dana snimit će nekoliko emisija na ``Grandu``, a, kako saznajemo, planira uskoro publiku obradovati i novim singlom.

 

Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao stupiti u kontakt s njim.

(Dnevni avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.