x

OGLASIO SE MEMO: Samo želim svoje pare!

Poznati sarajevski umjetnik Sulejman Haljevac Memo je ogorčen što mu i nakon 14 mjeseci nakon pobjede u rijalitiju ``Farma`` nije isplaćen dogovoreni dio iznosa. Danas je u brojnim medijima objavljena vijest o tome kako je Prvi osnovni sud u Beogradu donio pravosnažnu presudu u korist Meme Haljevca, a protiv TV Pink, tačnije Pink International Company, te da su mu do 1. septembra dužni isplatiti 40.000 eura. Ekipa ekskluziva.ba portala je stupila u kontakt s Memom kako bi doznali o čemu se radi i šta ima reći povodom presude. 

- Oni meni duguju 40.000 eura sa kamatama, ali bit je da se oni prema meni ponašaju kao prema budali. Ako mi ne budu platili do 1. septembra idem u prinudnu naplatu, to je blokiranje  računa, uzimanje kamera, auta, i tako dalje... Duguju mi pare, koje sam pošteno zaradio i samo želim svoje, ono što mi pripada. 

 

Na pitanje šta sada misli o Pinku, te da li je stupio u kontakt sa Milicom i Željkom Mitrović nakon presude, Haljevac odgovara.

 

- Pink je jako neozbiljan. Na Hayatu sam dobio nagradu nakon jedan mjesec, a ovdje je prošlo 14 mjeseci. Sa Željkom i Milicom se nisam čuo nakon presude, ima moj advokat, od sada neka se slušaju sa njim, ja više neću da se slušam. Dok sam bio u kontaktu sa njima, uvijek su mi govorili da će novac biti danas, sutra... 

 

Memo za kraj dodaje kako su prethodni pobjednici dobijali i do 100.000 eura, tako da i on želi svoj ostatak, jer mu je do sada isplaćeno samo 10.000 eura.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.