x

OGLASIO SE MUŽ MISICE KOJA SE BORI SA RAKOM: Najmanje je bitno šta ja radim za MOJU ŽENU!

Suprug bivše misice Dijane Karić, koja se u protiv kancera, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je priča o njegovoj nesebičnoj podršci bolesnoj supruzi dirnula mnoge. On jeobjavio sliku na svom profilu u opisu koje je napisao da nije važno šta on radi, već da je bitno samo kako se njegova supruga oseća.

``U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osjećaš``, napisao je Dijanin suprug u opisu fotografije koju je podijelio sa pratiocima.

 

Dijana je nedavno objavila video na Instagramu u kom je otkrila da se godinu dana bori sa invanzivnim kancerom materice. Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboljeloj supruzi riješio obrijao je glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

 

Stefan je takođe njen lik istetovirao na tijelu.

 

Dijana je pokrenula blog u kojem će pisati o borbi sa karcinomom. Za početak je objavila video snimak na Instagramu gdje je priznala da boluje od raka.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.