x

OK! Znamo da Dragana Mirković ima BRDO LOVE, a ovo što će uraditi, druge pjevačice MOGU SAMO SANJATI!

Dragana Mirković je odavno renovirala kuću sovjih roditelja u Kasidolu i preuredila im sve kako bi uživali, međutim, ponovo želi da im renovira prostor u kojem žive. Gaga planira da od svoje djevojačke kuće napravi mali dvorac. 

Draganini mama i tata su u početku bili protiv toga jer im je kuća u kojoj žive sasvim taman, ali su ipak popustili budući da Dragana hoće da prilagodi prostor i za sebe i svoju djecu, jer u posljednje vrijeme često svi porodično borave u Kasidolu. A pošto su njeni roditelji konačno pristali na renoviranje, Dragana intenzivno pregovara sa nekoliko arhitekta i dizajnera enterijera, te bi sa radovima trebalo da počne uskoro. 

 

A osim finalnih dogovora oko renoviranja svoje djevojačke kuće, Dragana u posljednjih nekoliko dana pregovara i oko CD-a koji će izdati za američko tržište. Ovo inače nije prvi put da Gaga izbacuje album i u Americi! Ali da pojasnimo o čemu se radi ovom prilikom. 

 

Naime, Dragana je sasvim slučajno na Azurnoj obali upoznala saradnike Džej Zija, muža Bijonse, i oni su joj ponudili da joj urade nekoliko pjesama na engleskom, te da to prezentuju američkoj javnosti, što je ona rado prihvatila. 

 

Podsjetimo, Dragana je prva estradna pjevačica koja je maltene na samom početku svoje karijere snimila film koji su pratile i pjesme na engleskom jeziku, a koje je ona uspješno otpjevala. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.