x

OLOVNI VOJNIK: Nikola Rokvić oduševio svojom novom pjesmom!

Pjesma ``Olovni vojnik`` govori o emocijama  kada izgubimo voljenu osobu i kada pomislimo da ona pripada nekom drugom i to nas progoni kroz javu i san. Još jedna pjesma sa kojom se mnogi mogu poistovijetiti, a ovaj  spot nas vodi kroz priču o tome da gdje god se nalazili, kada patimo od svojih misli i strahova ne možemo pobjeći.

Radnja je smještena u centru Los Anđelesa  (LA Arts District) koji je poznat kao umjetnički dio po brojnim grafitima veoma cijenjenih umjetnika u toj branši. Drugi dio spota je snimljen u  koritu rijeke Los Anđelesa koja je zbog svoje zanimljive strukture i izgleda  privlačna lokacija snimanja  za holivudske filmove, te će mnogi prepoznati scene iz ``Terminator``, ``Grease``, ``Transformers`` i mnogih drugih filmova. Jedna od većih prepreka bila je dobijanje dozvole za tu lokaciju, ali Nikola je imao sreće i uz malo šarma uspio da je dobije i ovjekovječijedan od spotova na ovom interesantnom mjestu.

 

- Izuzetno mi je drago da sam u ovom dijelu promocije albuma ostvario saradnju sa MTV televizijom, na kojoj gledaoci mogu vidjeti spotove, kao i glasati za moju pjesmu na domaćoj top listi, kaže Rokvić.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.