x

ONA JE ZALJUBLJENA: Severina i Igor Kojić će dobiti bebu, ali neće ostati zajedno!

Ljubav Severine Vučković i Igora, sina Dragana Kojića Kebe, koja je ovih dana u centru pažnje javnosti, privukla je i astrologe. Seve je u horoskopu bik, Igor Kojić je lav. Astrolozi poručuju - prekid je siguran. Veza će trajati oko dvije godine, a smiješi im se i beba.

Prva predviđanja kažu - Severina i Igor imaće burnu vezu. Mogla bi da traje dvije do tri godine, a čak im se smiješi i prinova. I mada neki mediji prenose da je navodno Severina za rođendan od Igora dobila vjerenički prsten, ona ``živjeli su srećno do kraja života`` u njihovu slučaju, čini se, neće vrijediti.

 

``Emocionalno je ona dominantna. On sad njoj imponuje muškom posesivnošću, ali vremenom će te posesivnosti Severini biti previše. Ona se osjeća zaljubljeno,zahvaljujući Jupiteru i Mesecu imaju zajedništvo, moguće je da će se dogoditi dijete, ali da će dugoročno biti zajedno to ne bih rekla``, kaže astrolog.

 

Iako bi mogli i da se vjenčaju, njihov brak nema budućnosti. Horoskop im nažalost nije naklonjen. Igor je rođen 30.jula, a Seve 21. aprila. On je tipičan horoskopski Lav koji voli lijepe stvari, ali i lijepe žene, a ona je pravi ženski Bik, tvrdoglava, ali zaljubljiva. Dok se budu voljeli, biće to turbulentna veza. Ona izborom partnera voli da provocira javnost, ali i ne voli dosadne i obične mušlkarce.

 

``Koliko vidim iz položaja Mjeseca s mamom nije bio blizak, a to sad ima sa Severinom. Ona je njemu učiteljica dok ona kao `drama queen` voli neobične muškarce. Ona njega uči kako da pokaže emocije, a on nju kako da smiri tu pretjeranu stranu``, kaže astrolog.

 

Iako im se prema horoskopu ne piše dobro, možda Severina ipak ostvari želju da dobije još jednu djevojčicu jer joj je još jedna beba zapisana u zvijezdama!

(RTL.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.