x

ONA MU ``SKINULA MRAK``: Filip izgubio nevinost sa Breninom i Aleksandrinom koleginicom!

Filip Živojinović je sa 15 godina izgubio nevinost sa starijom pjevačicom koju je upoznao preko maćehe Brene, a njegova djevojka pjevačica Aleksandra Prijović zna sve o tome. Sinu Bobe Živojinovića je u petnaestoj godini ``skinula mrak`` starija koleginica njegove djevojke Aleksandre Prijović...

- On je odmalena bio u epicetru kada je estrada u pitanju, najviše zahvaljujući maćehi Breni. Tako je i upoznao i sve pjevačice i pjevače sa domaće scene, a među njima je bila estradna umjetnica koja ga je kasnije uvela u svijet odraslih. To ne zna skoro niko - priča za ``Informer`` izvor blizak Živojinoviću i dodaje i da za prvu djevojku sa kojom je Filip bio ne znaju ni Boba ni Brena:

 

- Filipu je bilo glupo da im kaže, a i ta pjevačica ga je zamolila da se to nikad ne sazna. Međutim, pošto on sa Prijovićevom ima ozbiljne namjere, odlučio je sve da joj ispriča, pa tako i taj momenat - kaže izvor.

 

- Aleksandri je glupo da pokaže toj pjevačici da zna za nju i Filipa, pa se pravi luda kada se sretnu. U početku joj je bilo malo neprijatno, ali je to davno prevazišla. Pa i Filip sreće njene bivše momke, šta tu ima čudno - zaključuje sagovornik.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.