x

OPERACIJA KOŠTA OD 35 DO 50 000 EURA Sin oboljele Izete Šogolj najveća podrška majci: Mama, samo da se vratiš kući...

Izeta Šogolj iz Zavidovića bori se s mucioznim tumorima od februara ove godine. I pored dvije operacije tumori su se vratili. Stručni ljekarski tim kazao je kako se operacija Hipec mora uraditi u Turskoj. Cijena operacije je izrazito visoka za bh. standarde. Cijena Hipec operacije kreće se od 35 do 50 hiljada eura. Najveća podrška u svemu, svakako je njezin sin Idriz, koji se na sve načine bori da skupi sumu novca, koja je potrebna za operaciju. 

- ``Mama moja da ti dragi Allah olakša i da sve prođe kako treba AkoBogda.. Da se vratiš kući što prije.. VOLIM TE``, objavio je nedavno Izetin sin na društvenoj mreži Facebook. 

 

On se ovih dana bori da svojoj majci bude najveća potpora u bitci koju trenutno vodi, a već je organizovao i humanitarnu akciju sakupljanja pomoći, koja će se održati u subotu, 29. oktobra u Clubu Monaco u Zavidovićima, gdje će od 21 sati biti postavljene kutije za prikupljanje novca.

 

Uz veliku borbu tokom cijele godine Izeta nije uspjela skupiti cifru s kojom bi mogla obaviti operaciju ali uz pomoć prije svega građana Zavidovića i ostalih humanih ljudi ova priča bi mogla dobiti sretan kraj. Kako zdici.info javljaju, Izeta je podstanar s mjesečnim primanjem od 120 KM.

 

Sve informacije možete dobiti na broj 061 272 868 ili preko Facebook profila Izeta Šogolj. 

 

Novac možete predati lično Izeti Šogolj ili uplatiti na račun gospođe Šogolj.

 

UNI CREDIT BANK DD MOSTAR
BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT KOD UNCRBA22.

ŠOGOLJ IZETA
ZAVIDOVIĆI 72220
BOSNA I HERCEGOVINA

ACCOUNT 40139455101 (EUR)
IBAN BA 39 3384 2028 1986 1157

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.