x

OPTUŽBE NA RAČUN BIVŠEG FUDBALERA: ``Djeca su Nađu vezala ruke da me ne bi ubio”!

Albert Nađ, bivši fudbaler Partizana, dok je kobne večeri tukao ženu Jelenu, tražio je od djece da mu kaišom od bademantila vežu ruke kako im ne bi u bijesu ubio majku, saznaje „Alo!”. Ove teške optužbe protiv slavnog fudbalskog asa provjerava tužilaštvo, od kojeg zavisi da li će akter krivično odgovarati za nasilje u porodici.

- Nisam je tukao! - izjavio je Nađ na saslušanju u policiji, dok je njegova bivša draga iznijela niz teških optužbi protiv njega, među kojima je i ta da je htio da je ubije i da je pokušao varjačom da je siluje pred djecom.

 

Taj slučaj je star nekoliko godina, a Jelena Nađ, sem svojih tvrdnji, nema nijedan dokaz koji bi pred sudom i policijom priložila u svoju korist.

 

Inače, u policiji su do sada salušani samo Jelena i Albert, a tužilaštvo će narednih dana odlučiti o novim svjedocima, kao i toku postupka. U teškim trenucima Jeleni je podršku pružio sin Nemanja. On je bio taj koji je čak četiri sata čekao majku da završi svjedočenje u hodniku policijske stanice.

 

- Te večeri jedva sam izvukla živu glavu. Ko zna šta bi bilo da nije tražio od sinova da mu kaišem vežu ruke kako me ne bi ubio. Tako se i smirio, a ja sam onda shvatila da moram da ga napustim i pobjegla sam sa djecom već sljedećeg dana - rekla je na svjedočenju Jelena Nađ i dodala da ju je majka deset dana njegovala. S druge strane, Albert Nađ nezvanično je tvrdio da je pronašao u mobilnom telefonu svoje supruge poruke u kojima se sa svojom drugaricom dogovara o viđanju sa nekoliko Nađovih saigrača. To ga je razbijesnilo i povrijedilo, te je riješio da napusti svoju dragu. Ne zadugo potom se oženio Mirnom, sa kojom ima dijete od godinu dana.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.