x

ORIENT DE LUXE PARTY - CLUB REINA!

Ove srijede u Lounge bar-u ``Reina``, održao se ``Orient Deluxe party`` koji je inače, spoj orijentalne i house muzike, a za atmosferu se pobrinuo Gorjan Kalauzović. 

Reina je pokazala da je dorasla  visokim standardima što se tiče clubbinga, te od samog ulaza u objekat plijenila je pažnju svoje klijentele.
Ove srijede su to bili ljudi iz različitih branši, od fudbalera i manekenki, do uspješnih biznismena naše države. Dok su ljepšu polovinu društva branile naše manekenke Mijatović Daniella,Karišik Emina, Šahmanović Amila, Golijanin Ema i Karahmet Medina sa druge strane je bio trojac sarajevskih premierligaša Eldin Adilović,Damir Kojašević,Nedim Hiroš, mlada zvijezda Hayatovog show-a ZMBT Adan Mulahasanović, te naš pjevač Amel Čurić sa vlasnikom solarija ``Sunlight lounge`` Ismetom Čitakom.  
Saznajemo da je novi menager kluba,  Amar Fočo, inače mladi golman FK Olimpika,  slavio svoj rođendan, te na naše pitanje šta može reći o Reini kao novom radnom mjestu, odgovorio je: ``Elite way of clubbing Reina!`` , te time potvrdio da je Sarajevo dobilo klub koji je dugo čekalo.